Home»Muzika»“All I Know So Far”… U novom, bajkovitom spotu P!nk, njen uzor Šer kao gospodarica čudovišta…

“All I Know So Far”… U novom, bajkovitom spotu P!nk, njen uzor Šer kao gospodarica čudovišta…

4
Shares
Pinterest Google+
P!nik/Photo: YouTube printscreen
P!nik/Photo: YouTube printscreen

P!nk se vraća na scenu novom pesmom i spotom za “All I Know So Far”, što je istovremeno i naslov njenog dokumentarnog filma, ali i budućeg albuma “All I Know So Far: Setlist”.

Dokumentarni film “Pink:All I Know So Far”, koji je režirao je Majkl Grejsi, biće emitovan ekskluzivno na kanalu Prime Video od 21.maja. Pogledajte trejler:

U filmu nagrađivana izvođačica i pevačica prikazuje svoj život tokom turneje albuma “Beautiful Trauma”, na koju je krenula sa svojom kompletnom porodicom, pokušavajući da balansira istovremeno ulogu globalne zvezde sa ulogom majke i supruge.

Ovaj film prati album “All I Know So Far:Setlist”, na kome će se naći 16 pesama, među nima čak 14 “live” verzija njenih najvećih hitova, ali i obrada, koje izvodi na svojim koncertima. Dve preostale pesme su studijske, prva je “Cover Me In Sunshine” koju izvodi sa svojom ćerkom Vilou, kao i najaktuelnija “All I Know So Far”.

PINK NAPISALA TESTAMENT… BILA JE SIGURNA DA ĆE UMRETI OD KORONE

Spot “All I Know So Far” režirao je Dehjv Mejers a u njemu se pojavljuju njena ćerka Vilou, suprug Keri Hartt, kao i muzička ikona Šer. U spotu, P!nk umesto klasične priče za laku noć, svojoj ćerki priča svoju emotivnu životnu priču, dok živopisan spot prikazuje faze njenog života.

Da bi proslavila izlazak novog singla, P!nk je lansirala i poseban web sajt, na kome će fanovi moći da preslušaju čitav novi album, pogledaju njene istorijska koncertne nastupe, kao i da čuju neke do sada neobjavljene materijale.

HL/Izvor: rollingstone.com

Previous post

Jadikovka Elen Dedženeris uživo: Emisiju su mi ubili orkestrirani napadi medija koji mrze žene ...

Next post

Bivši članovi Judas Priest osnovali novi bend, nazvali ga K.K.’s Priest i predstavili prvi singl... Čeka se reakcija Hila, Tiptona i Halforda

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published.