Home»Film»Taj vrli novi perverzni svet… Glumica Kara Delevinj daje na NFT aukciju video o – svojim intimnim delovima tela

Taj vrli novi perverzni svet… Glumica Kara Delevinj daje na NFT aukciju video o – svojim intimnim delovima tela

4
Shares
Pinterest Google+
Kara Delevinj/Photo: press promo
Kara Delevinj/Photo: press promo

Prodaja “umetničkih” video snimaka kao NFT (non-fungible token odnosno nezamenjivi token) u poslednjih godinu dana donela je milione “savremenim umetnicima” i ulagačima u digitalnu umetnost.  Kako je to digitalna imovina onda možete da joj se divite samo preko ekrana, a svaki NFT token odnosno digitalno umetničko delo, je jedinstveno. Glumica Kara Delevinj se u tom kontekstu odlučila na aukciju NFT tokena na temu svoje – vagine.

WTF JE NFT? BUDUĆNOST ILI TRENUTNI HYPE… ŠTA DONOSI MUZIČARIMA, A ŠTA PUBLICI?

Ona je na aukciju, koja počinje 22. maja, odlučila da postavi video zapis za koji tvrdi da je “jedinstveni NFT” kako bi prikupila novac za svoju fondaciju koja podržava osnaživanje žena, lečenje korona virusa, LGBTQIA+ organizacije, brigu za okolinu i borbu protiv institucionalnog rasizma. Ova 28-godišnjakinja se udružila s umetnikom Chemical X  i na društvenim mrežama objavila je deo tog video spota nazvan “Mine” (Moja).

KARA DELVINJ: ON, ONA ILI ONO… KAD SE ZALJUBIM, MENI JE SVEJEDNO

U tom videu, u kojem se Kara Delevinj pojavljuje razgolićena, ona u kameru govori “Moja prva reč bila je ‘moja’. Za mene, to znači nešto što je najviše moje – moja vagina. Imam je. Moja je i ničija više. Biram što ću da uradim s njom. I niko mi je ne može oduzeti”.  U izjavi za Evening Standard, glumica je kazala kako je želela da podseti ljude kako su moćni, kako su njihova tela predivna i kako treba da budu ponosni.

Kara ima više od 43 miliona pratilaca na Instagramu i više od 9 miliona na Twitteru.

HL/Izvor: nacional.hr

Previous post

Jedna priča - dve verzije... Majkl Oldfild i Ričard Brenson o nastanku "Tubular Bells", jednog od najvećih albuma svih vremena

Next post

Šarena pojava opevala svoj "Mrtvi Sisak"... Pogledajte spot za pesmu koju će razumeti u svakom kutku regiona

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *