Home»Muzika»Kakve veze imaju zvezda “Peaky Blindersa”, rok bend iz gradića u Škotskoj i Evropsko prvenstvo u fudbalu…

Kakve veze imaju zvezda “Peaky Blindersa”, rok bend iz gradića u Škotskoj i Evropsko prvenstvo u fudbalu…

4
Shares
Pinterest Google+
Tomi Flanagan, Peaky Blinders/Photo> promo
Tomi Flanagan, Peaky Blinders/Photo> promo

Zvezda “Peaky Blindersa” Tomi Flanagan poslao je je dirljivu poruku škotskom bendu nakon što je čuo njihovu moćnu verziju pesme “Flower of Scotland”.

Ronains, rokeri iz grada Klajdbanka,  dobili su “duboku” poruku ohrabrenja od holivudske zvezde, koja glumi Artura Šelbija Sr. u hit seriji.

Glumac koji je igrao i u “Hrabrom srcu” poslao je basisti Džimu, pevačici Debi, bubnjaru Lindziju i gitaristi LP-ju, poruku podrške nakon što je čuo njihov potpuno novi singl, moćnu obradu “Flower of Scotland” koji objavljuju u petak 21. maja.

PRODUCENTI SERIJE “PEAKY BLINDERS” POD ISTRAGOM… SNIMALI IAKO SU ZNALI DA U EKIPI IMA KOVID POZITIVNIH

Tomi je poslednjih godinu dana pratio bend iz gradića Klajdbank i podržavao njihov rad.

Zvezda rođena u Škotskoj poslala je bendu poruku nakon što mu je gitarista Džim priznao da mu je muzički posao težak tokom lockdowna.

The Ronains/Photo: wikipedia commons
The Ronains/Photo: wikipedia commons

Tomi je odgovorio Džimu i napisao: “Životni vrhunci ponekad ostanu u senci nadmoćnih najnižih nivoa života. Ali sat stalno otkucava. Vreme će otkriti ko je ko i šta je šta. Ako vam ono što radite donosie ljubav i radost, pobedićete!

Ne predajte se! Prilagodite se i resetujte kada je to potrebno. Život umetnika… Naporan rad i bol u srcu. Uživajte u vrhuncima kad dođu”, napisao je i dodao:

– Malo ljudi želi da vidi vaš uspeh, šta god da kažu. Pazite se toga! Vi momci imate gomilu talenata. Nastavite da radite. Doći ćete tamo, gde god da je ‘tamo’. Sve najbolje. TF. “

DA LI STE RASPOLOŽENI DA VAM TOMI ŠELBI ČITA PRIČE PRED SPAVANJE… ZVEZDA SERIJE “PEAKY BLINDERS” U NEOBIČNOM PROJEKTU

Basista Džim Rid bio je oduševljen što je dobio tako dirljivo pismo.

Rekao je:

– Tomi mi je jedan od omiljenih glumaca i gledao sam ga u svemu, od “Hrabrog srca” i “Čuvara galaksije” do “Sinova anarhije” i “Peaky Blinders”. Veliki sam fan. Poruka koju nam je poslao je vrlo duboka. To je neverovatno pismo ohrabrenja.

Bend već neko vreme svira svoju verziju “Flower of Scotland” na svirkama uživo, ali je odlučio da je snimi i objavi kako bi proslavili nedavni sportski uspeh Škotske .

Džim je o pesmi rekao:

– Snimili smo snažnu rok verziju “Flower of Scotland”, jer smo želeli da proslavimo uspeh nacionalne fudbalske reprezentacije i plasman na Evropsko prvenstvo prvi put posle 26 godina. Takođe, škotski ragbi tim se dobro pokazao, a bokser Džoš Tejlor bori se u Las Vegasu i za našu zemlju. Ovo je za sve njih.

HL/Izvor: dailyrecord.co.uk

Previous post

Dokumentarac o Kreki za zatvaranje FEST-a... On je - "Lovac na snove"

Next post

Pikaso kao niko pre... Peti put njegova slika prodata za više od 100 miliona dolara

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *