Home»Muzika»Posle borbe s narkomanijom, tri moždana i jednog srčanog udara, Demi Lovato ima novi posao… po svetu će loviti – vanzemaljce

Posle borbe s narkomanijom, tri moždana i jednog srčanog udara, Demi Lovato ima novi posao… po svetu će loviti – vanzemaljce

4
Shares
Pinterest Google+
Demi Lovato/Photo: printscreen fotomontaža
Demi Lovato/Photo: printscreen fotomontaža

Poznata američka pevačica Demi Lovato kreće u lov na vanzemaljce, a sve zbog dokumentarne serije “Unidentified”, u kojoj će biti glavna akterka.

– Krećem na put u potrazi za vanzemaljcima – rekla je Demi, koja će producirati i voditi novu Peacockovu emisiju “Unidentified”. Peacock je relativno nova američka streaming platforma u vlasništvu NBC-a, koja je slična Netflixu.

“Unidentified” je dokumentarna serija o lovu na vanzemaljce, a pevačica će svoja istraživanja o svemircima ispričati jedinstvenim i zabavnim stilom. Kako će ova nova dokumentarna serija izgledati, objasnili su iz Peacocka.

– Demi planira da dovoljno nauči o vanzemaljcima intervjuišući naučnike, ljude koje su oteli vanzemaljci i da sprovodi sopstvene eksperimente kako bi inicirala te bliske susrete i sklopila mir s vanzemaljcima, te na kraju spasila sebe – navode iz Peacocka.


View this post on Instagram

A post shared by Demi Lovato (@ddlovato)

Uz nju, u ovoj dokumentarnoj seriji glumiće i njena starija sestra Dalas i najbolji prijatelj Metju Skot Montgomeri.

– Tokom ove hrabre avanture nada se da će uveriti svoje prijatelje, porodicu i milione svojih fanova ne samo da postoje inteligentna bića van Zemlje, već i da su ovde – oglasili su se iz Peacocka.

Podsetimo, prošlog meseca, američko Ministarstvo odbrane potvrdilo je da su snimci neidentifikovanih letećih objekata iz 2019. godine potpuno legitimne.

Uhvatila se u koštac sa svojim demonima… Album “Dancing With The Devil” donosi jednu sasvim drugačiju Demi Lovato

Ovo je ohrabrujući potez za Demi Lovato s obzirom na to da još od 2018. godine pati od posledica predoziranja. U svojoj novoj pesmi “Dancing with the Devil”, Demi Lovato detaljno je opisala predoziranje heroinom i fentanilom, zbog kojeg je umalo stradala u svojoj vili u Holivudu pre dve godine. Osim pesme, njena bitka s drogom prikazana je i u istoimenom dokumentarcu koji je izašao ove godine.

– Mozak mi je ostao oštećen, a i dan-danas se borim s posledicama – izjavila je ona.

Oštećenje mozga posledica je tri moždana i jednog srčanog udara, što joj je uzrokovalo i delimično oštećenje sluha i vida.

Kada će ova dokumentarna serija “Unidentified”“ biti premijerno objavljena, ne zna se, ali zasad je poznato da će imati četiri dela.

HL/Izvor: index.hr

Previous post

Da li šest vlasi kose vrede više do 3.000 dolara? Čak i ako su pripadale Kurtu Kobejnu...

Next post

Uronite u san sa ŽEN i poslušajte njihov novi video singl

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *