Wait And Weed… Slipknotov Clown uskoro lansira liniju kanabisa i reklamira je jezivim logotipom

0
92
Oglasi
Clown-Cannabis, printscreen
Clown-Cannabis, printscreen

Izgeda da se lockdown pokazao neverovatno produktivnim za perkusionistu Slipknota Šona ‘Clown’ Crajana. Posle objavljivanja njegovog prvog NFT-a u martu, sada muzičar luta – u svetu kanabisa.

Njegova nova linija “Clown Cannabis” dolazi 17. maja, a web lokacija clovncannabis.com već živi, ali ne sadrži ništa – osim mailing liste, i zeleni logotip sa Clownom preko lišća kanabisa (što već iskreno izgleda prilično jezivo).

 

Da za Slipknot ovo nije neobično potvrdio je nedavno i lider benda Kori Tejlor koji je sebi napravio novu, prilično zastrašujuću masku.

– Ponekad imamo viziju u glavi. Clown je zaista dobar u tome, jer je umetnik, pa će otići negde i reći će: “U redu, imam ovu sliku…”  – objasnio je frontmen benda Kori Tejlor.  – Ali ponekad postoje slučajevi kada jednostavno kažete: “Nemam pravu viziju, ali imam ideju”, i razgovarate o tome s nekim ko razume vizuelnu umetnost i on stvori sliku za vas. A onda to pogledate i kažete “Sviđa mi se ovo, promeni ovo, bla bla bla”. I radiš dok ne dođeš do nečega što je zaista dobro.

Besplatno gledanje… Slipknot na YouTube postavili ceo film “Welcome to Our Neighborhood”

– Moja nova maska – nastavio je – jebeno će plašiti decu! Tako je žestoka, čoveče. Zaista je neprijatna, uplašila je čak i moju ženu. Iako i ona voli takva luda sranja.Ali, bila je u fazonu ‘Hej, ovo me stvarno muči, moraš da skloniš tu sliku!’.

HL/Izvor: kerrang.com

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime