Home»Film»Lavina besa se obrušila na “Čudesnu ženu”… Gal Gadot na meti zbog tvita o sukobu između izraelske vojske i Hamasa

Lavina besa se obrušila na “Čudesnu ženu”… Gal Gadot na meti zbog tvita o sukobu između izraelske vojske i Hamasa

4
Shares
Pinterest Google+
Wonder Woman promo
Wonder Woman promo

Izraelska glumica Gal Gadot razbesnela je mnoge na društvenim mrežama nakon što je napisala poruku povodom oružanog sukoba između izraelske vojske i Hamasa.

Zvezda filma “Čudesna žena” na Twitteru je napisala da se nada da će okrutne borbe prestati, dodajući da Izrael i njihove “komšije” zaslužuju slobodu i bezbednost.

“Srce mi se slama. Moja zemlja je u ratu. Brinem za svoju porodicu, prijatelje i narod. Ovo je okrutan ciklus borbi koji traje predugo. Izrael zaslužuje da živi slobodno i bezbedno. Naše komšije zaslužuju isto”, napisala je Gal Gadot.

Mnogi na Twitteru su osudili njenu poruku, tvrdeći da umanjuje značaj ili uopšte ne pominje šta sve Izrael radi u Pojasu Gaze.

Drugima je zasmetalo to što je u čitavoj poruci Palestince nazivala komšijama.

“Nije u stanju ni da napiše reč Palestinci”, navodi jedna kritičarka.

Ipak, mnogi su stali u njenu odbranu, pa je tako republikanski senator Ted Kruz zahvalio bogu i rekao: “Blagoslovena bila Gal Gadot”.

Greg Prajs iz konzervativnog portala Dejli koler smatra da je bes prema glumici rezultat toga što je ona veteran izraelske vojske.

HL/Izvor: rts.rs

Previous post

Preminuo čuveni reditelj Božidar Bota Nikolić, čovek koji je "izmislio" Breda Pita

Next post

Bina na Temzi, vatromet, hologramski plesači... Coldplay se očigledno baš uželeli živih nastupa

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *