Ako nam ovo ne pomogne, ništa neće… Ališa Kiz i duhovni guru Dipak Čopra pozivaju na meditiranje

0
128
Oglasi
Ališa kiz/Photo: facebook@aliciakeys
Ališa kiz/Photo: facebook@aliciakeys

Pevačica Ališa Kiz udružila se s duhovnim guruom Dipakom Čoprom kako bi kroz 21 dnevni audio kurs “Meditation Experience” zajedno omogućili svim zainteresovanima što bolje i uspešnije meditiranje.

Njihova ideja je da se kroz program “The Path to Wholeness” odnosno “Put do ispunjenja” pomogne slušaocima da “pronađu sklad sa ženskim i muškim energijama unutar svakog od njih i povratak mira u umu, telu i duhu”. Uloga Ališe Kiz je da na početku svake seanse od 20-ak minuta ispriča jednu priču nakon čega Dipak Čopra vodi polaznike kroz meditiranje.

SVETI RAT I GREŠNI SEKS U NOVOJ PESMI ALIŠE KIZ

Opisujući ‘božansku ženstvenost’ kao ‘izuzetno moćnu silu’ unutar svake osobe, Ališa Kiz je poručila da “ta sila pomaže u rastu, pomaže u stvaranju i kultiviđe ono što je svako od nas”, i dodala:

– Postoji velika neravnoteža u našem svetu i svi možemo da je osetimo. Da bismo joj se suprotstavili, moramo da otvorimo vrata Božanskom ženstvenom u nama i  sposobnosti popravljanja i stvaranja. Prava je pustolovina bila putovati kroz samoispitivanja s mojim bratom Dipakom Čoprom. On veruje u dobrobit svih, kao i ja, i zna da bismo svi mogli da iskoristi,o neke dodatne lekovite vibracije u ovom trenutku.

PEVANJE POPRAVLJA RASPOLOŽENJE, TO ZNAMO… ALI MOŽE DA BUDE I PRAVI LEK ZA TELO I DUŠU

Čopra je povodom pomenutog projekta izjavio sledeće:

– Božansku žensku strukturu koja promiče kroz neravnotežu muške energije često zanemaruju ili prećutkuju. Ljubav, saosećanje i prijemčivost postoje na izvoru Božanskog ženskog i kada dopustimo da se te energije pojave u našem životu, stvaramo prostor za negovanje i isceljivanje kako lično tako i kolektivno.

Ališa Kiz nije prva poznata javna osoba koja je sarađivala s Čoprom na projektu “Meditation Experience”. Pre nje su na sličan način s njim sarađivali Opra Vinfri i latino zvezda J. Balvin.

HL/Izvor: nacional.hr

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime