“Like I Wanted” je novi video singl Barbare Munjas

0
125
Oglasi
Barbara Munjas/ Photo: Nora Vrsalović
Barbara Munjas/ Photo: Nora Vrsalović

Istarska kantautorka Barbara Munjas posle singlova “Gone Back” i “Laž na laž” predstavila je novu pesmu “Like I Wanted”.

– Ova crtica je nastala iz čiste nježnosti uz odgovarajuću soul vibru. Riječ je o intimnosti između dvoje ljudi i svoj onoj toplini koja nas prožima kada je sve onako kako želimo, o svim onim slatkim strahovima, zbunjenostima i rastapanjima od silne ljubavi i miline. Lijepo je osjećati da si nečiji čitav svijet pa iako samo na tren. Lijepo je biti voljen. Ova pjesma ima fokus na tim osjećajima – rekla je Barbara.

Barbara Munjas/ Photo: Nora Vrsalović
Barbara Munjas/ Photo: Nora Vrsalović

Na pesmi je radio Barbarin već dobro uhodani tim:
– A što se mog velikog malog tima tiče i ovog puta bubnjeve je odsvirao Goran Salvi, a osim gitare (koju sam odsvirala ja) sve ostale instrumente je odsvirao Alen Bernobić koji je ujedno zaslužan za aranžman, miks i produkciju, dok je Marko Kalčić napravio master. Hvala im što su i ovog puta unijeli dio sebe u pjesmu i dodatno je oplemenili!

Režiju i produkciju spota potpisuje Nora Vrsalović koja je otkrila odakle je dobila ideju za spot.

– Koncept spota smišljen je prema priči pjesme “Like I wanted”. S obzirom na to da se u pjesmi radi o seksu, na spotu smo htjeli prenijet emociju i doživljaj istog. Pretapanjem fotografija jedne u drugu oponašali smo emocije, a kako se pojačava intenzitet pjesme, tako se pojačava i intenzitet samog spota.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime