Home»Film»Džejms Bond u Srbiji… Danijel Krejg na jesen stiže u Beograd i za to ima najmanje 001 odličan razlog

Džejms Bond u Srbiji… Danijel Krejg na jesen stiže u Beograd i za to ima najmanje 001 odličan razlog

4
Shares
Pinterest Google+
No Time To Die/Photo: imdb.com
No Time To Die/Photo: imdb.com

Danijel Krejg, još uvek aktuelni Džejms Bond, dolazi u Beograd, saznaje Telegraf.rs.

Holivudska zvezda posetiće Srbiju povodom snimanja drugog dela filma “Nož u leđa” (Knives out), nastavka hita iz 2019. godine.

Krejg bi u Srbiju trebalo da stigne na jesen, a u našu zemlju doputovaće iz Grčke, gde bi snimanje trebalo da počne 28. juna. Potom će ekipa nastaviti rad u Americi i Kanadi.

Kako se saznaje, u toku je izviđanje lokacija u Beogradu na kojima će nastati scene filma “Nož u leđa 2”. Inače, i ovo ostvarenje potpisuje Rajan Džonson i to kao i reditelj, i scenarista. Džonson je već boravio jednom u Beogradu kada je snimao film “Brothers Bloom” u kome je igrala oskarovka Rejčel Vajs, sadašnja supruga Danijela Krejga.

KREJG IMA PROBLEM, VELIKI PROBLEM: SVUDA MI NUDE MARTINI, A JA SAMO HOĆU PIVO

Krejg se vraća u ulozi pomalo ekscentričnog i pronicljivog detektiva Benoa Blanka, a novi članovi postave biće Edvard Norton i Dejv Batista.

Detalji zapleta još nisu poznati i ne zna se koje će uloge tumačiti Norton i Batista. Jedino što je sigurno jeste da će se Krejgov Benoa Blank baviti novim misterioznim slučajem, sa velikim brojem osumnjičenih. Ipak, sama činjenica da je Norton prihvatio da igra u ovom filmu ukazuje da je Džonsonov scenario impresivan, s obzirom da je ovaj za Oskara nominovani glumac veoma izbirljiv kada je reč o projektima koje prihvata.

Podsetimo, nakon burnog nadmetanja sa Eplom i Amazonom, Netfliks je uspeo da otkupi prava na dva nastavka crnohumornog trilera “Nož u leđa” i to za vrtoglavih 450 miliona dolara.

KO, AKO NE ON? DANIJEL KREJG VIŠE NEĆE BITI DŽEJMS BOND… BIVŠI 007 IMA SVOG FAVORITA

Jedan od najboljih filmova iz 2019. godine, za Oskara nominovani triler “Nož u leđa”, zaradio je 311,4 miliona dolara u bioskopima, dok je sam budžet za film iznosio “svega” 40 miliona. Stoga ne čudi što su se Netfliks, Epl i Amazon borili za pravo na nastavke.

Prvi “Nož u leđa” film bavio se misterioznom smrću romanopisca Harlana Trombija, čija je cela porodica osumnjičena za zločin. Postava je bila zvezdana, jer u filmu su pored Krejga igrali i Džejmi Li Kertis, Kris Evans, Ana de Armas, Majkl Šenon, Don Džonson i Toni Kolet.

Pogledajte trejler za film “Nož u leđa”:

HL/Izvor; telegraf.rs

Previous post

Spajajući vekove... DAH Teatar proslavlja tri decenije od 23. do 27. juna na više lokacija u Beogradu

Next post

Alergični na zlo... Madresi objavili spot za pesmu “Sitne lopove ganjate, a velikim se klanjate”

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *