Home»Muzika»Tri stvari koje Alis Kuper obećava muzičarima koji se pridruže njegovom bendu… Jedna je simpatična, a ostale dve…

Tri stvari koje Alis Kuper obećava muzičarima koji se pridruže njegovom bendu… Jedna je simpatična, a ostale dve…

4
Shares
Pinterest Google+
Alis Kuper i Džoni Dep/Photo: YouTube printscreen
Alis Kuper i Džoni Dep/Photo: YouTube printscreen

Alis Kuper “postoji” dovoljno dugo da zna da će određene stvari garantovano pratiti njegov prepoznatljiv stil šok-roka.

Tokom nedavnog intervjua sa Sidney Taylor u podkastu Metal From the Inside, Kuper je otkrio tri obećanja koja daje svakom muzičaru koji se pridruži njegovoj grupi.

– Uvek kažem bendu… mogu da vam garantujem tri stvari – objasnio je Kuper. – Platićete cenu. Videćete svet. Dobićete šavove. Svi u mom bendu su imali šavove.

Alis Kuper iskreno o gitarskim veštinama Džonija Depa… i optužbama za porodično nasilje

Pozorišna scena je bila jedna od Kuperovih vizit karti tokom više od pet decenija muzike. Kum šok-roka rutinski je umešao noževe, giljotinu, vešala, živi udav i litre krvi u svoj živi nastup. Iako se performans precizno uvežbava, nezgode se i dalje dešavaju.

– Imam sečiva, mačeve, imam sve tamo gore. A ja sam pomalo slobodan – priznao je Kuper.  – Ne gledam nužno gde su svi. I svako malo oni priđu malo preblizu i dobiju ubod. A to nisu gumeni mačevi.

Alis Kuper otkrio kako bi izgledala njegova “supergrupa iz snova”… Od 5 članova – 5 iznenađenja

Naravno, ni sama zvezda nije imuna na takve nezgode. Kuper je slomio više rebara i ranio se u nogu tokom nastupa u prošlosti. Takođe se više puta umalo obesio.

– Kada ste Alis Kuper na koncertu, bolje vam je da znate šta se dešava – rekao je. – Bolje je da budete na pravom mestu u pravo vreme ili ćete poginuti.

HL/Izvor: ultimateclassicrock.com

Previous post

Posetili smo izložbu “Hipermoderni Dante”... Kako je pet savremenih umetnika doživelo "Božanstvenu komediju" (fotoreportaža)

Next post

Til Lindeman predstavio još jedan video spot za solo singl "Любимый город"...

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *