Home»Muzika»New Order objavili live album i film “Education Entertainment Recreation”

New Order objavili live album i film “Education Entertainment Recreation”

4
Shares
Pinterest Google+
New Order/Photo: YouTube printscreen
New Order/Photo: YouTube printscreen

New Order su objavili live album i film “Education Entertainment Recreation”, izdanje koje je kultni new wave bend najavio početkom ove godine.

Reč je o albumu i filmu koji sadrži snimak koncerta u londonskoj dvorani Alexandra Palace 2018. godine, na kojem su New Order odsvirali svoje najpoznatije hitove “Blue Monday”, “True Faith”, “Temptation”, “Love Vigilantes” i druge hitove. Među njima se nalazi i pesma koja je zaštitni znak benda iz kojeg su New Order evoluirali nakon prerane smrti frontmena Ijana kertisa – “Love Will Tear Us Apart” Joy Divisiona.

Samo za hardcore fanove Joy Division i New Order… Otkrijte neverovatnu priču o ova dva benda uz novu podcast seriju

Osim što je novi live album New Ordera melem za uši svakog ljubitelja synth-popa, post punka i svih žanrova s kojima su se New Orderi igrali u svojih 40 godina muzičke karijere, snimak koncerta očaraće sve one kojima je bitan i vizualan element koncerta, jer je koncert prepun inventivnog light showa i vizualnih elemenata.

HL/Izvor: ravnododna.com

Previous post

Odbačeni špijuni... Rade Šerbedžija snima seriju sa Gerijem Oldmanom

Next post

Posetili smo izložbu “Hipermoderni Dante”... Kako je pet savremenih umetnika doživelo "Božanstvenu komediju" (fotoreportaža)

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *