Home»Muzika»New Order objavili live album i film “Education Entertainment Recreation”

New Order objavili live album i film “Education Entertainment Recreation”

4
Shares
Pinterest Google+
New Order/Photo: YouTube printscreen
New Order/Photo: YouTube printscreen

New Order su objavili live album i film “Education Entertainment Recreation”, izdanje koje je kultni new wave bend najavio početkom ove godine.

Reč je o albumu i filmu koji sadrži snimak koncerta u londonskoj dvorani Alexandra Palace 2018. godine, na kojem su New Order odsvirali svoje najpoznatije hitove “Blue Monday”, “True Faith”, “Temptation”, “Love Vigilantes” i druge hitove. Među njima se nalazi i pesma koja je zaštitni znak benda iz kojeg su New Order evoluirali nakon prerane smrti frontmena Ijana kertisa – “Love Will Tear Us Apart” Joy Divisiona.

Samo za hardcore fanove Joy Division i New Order… Otkrijte neverovatnu priču o ova dva benda uz novu podcast seriju

Osim što je novi live album New Ordera melem za uši svakog ljubitelja synth-popa, post punka i svih žanrova s kojima su se New Orderi igrali u svojih 40 godina muzičke karijere, snimak koncerta očaraće sve one kojima je bitan i vizualan element koncerta, jer je koncert prepun inventivnog light showa i vizualnih elemenata.

HL/Izvor: ravnododna.com

Previous post

Odbačeni špijuni... Rade Šerbedžija snima seriju sa Gerijem Oldmanom

Next post

Posetili smo izložbu “Hipermoderni Dante”... Kako je pet savremenih umetnika doživelo "Božanstvenu komediju" (fotoreportaža)

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published.