Glastonbury je otkazan ali… 49 999 ljudi u septembru dolazi na dvodnevni festival na Worthy Farm

0
79
Oglasi
Glastonbury/Photo: Glastonbury (official)
Glastonbury/Photo: Glastonbury (official)

Organizatori Glastonburya već neko vreme najavljuju nova dešavanja kao alternativu glavnom festivalu koji je otkazan u januaru. Jedno od njih je i dvodnevni koncert na lokaciji Worthy Farm.

Direktorka festivala, Emili Eavis je još u martu najavila da traže dozvolu za održavanje drugog koncerta, napisavši na Instagramu: “Još uvek ne znamo da li ćemo uspeti da ga održimo ali želeli smo da se prijavimo kako bi nas uzeli u obzir.”

Glastonbury/Photo: Glastonbury (official)
Glastonbury/Photo: Glastonbury (official)

Ako dobiju dozvolu, dvodnevni festival će se najverovatnije održati u septembru. Kako izveštava Somerset Live, najavljeni koncert bi se održao na livadi Piramid Stage na Worthy Farmi, sa kapacitetom ograničenim na 49.999 prisutnih.

Šatori za kampiranje neće biti dostupni za upotrebu preko noći sve dok vlada ne ublaži mere koje su na snazi zbog globalne pandemije korona virusa.


Veće okruga Mendip treba da se sastane 12. maja kako bi se raspravljalo o planiranom događaju. Do konačne odluke, fanovima ostaje live stream zakazan za 22. maj (ulaznica su već u prodaji) a ovo su neki od bendova/učesnika čiji nastupi se očekuju: HAIM, Coldplay, Damon Albarn, Kano…

Izvor: klix.ba

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime