Home»Muzika»Homeland»Ana Ćurčin & The Changes 28. maja u Domu omladine Beograda

Ana Ćurčin & The Changes 28. maja u Domu omladine Beograda

5
Shares
Pinterest Google+
Ana Ćurčin/ Photo: AleX
Ana Ćurčin/ Photo: AleX

Ana Ćurčin & The Changes nastupiće u punom sastavu u Velikoj sali Doma omladine Beograda u petak, 28. maja.

Biće to idealna prilika da publika čuje neke potpuno nove pesme koje će imati svoju premijeru, ali i neke starije hitove u novim aranžmanima.

Ovaj koncert je još jedna potvrda posebne veze koju ova izuzetna umetnica i najpopularniji gradski kulturni centar imaju.

Od početaka karijere Ana je vezana za DOB i u njemu se desilo mnogo toga “prvog” u njenom scenskom putu. Prvi “veliki” solo koncert sa bendom Ana je održala u ovim kulturnom centru, u sali Amerikana, kao što je i njen debi sa kamernim sastavom (po mnogima jedan od najboljih u njenoj karijeri) bio u Velikoj sali DOB.

Ana Ćurčin/ Photo: AleX
Ana Ćurčin/ Photo: AleX

Često je nastupala u Domu omladine i na različitim festivalima i sarađujući sa drugim kolegama, najčešće sa bendom Stray Dogg.

Zato nije čudo da je svoj “Differences Live” album sa zadovoljstvom snimila 2019. upravo u kući iz koje je “pošla u svet” kao oformljena autorka, niti što će posle “godine koju su pojeli skakavci” ovo biti Anin prvi nastup pred publikom sa bendom posle više od godinu i po dana.

Specijalna gošća na koncertu biće flautistkinja iz Novog Sada, Milena Jančurić, koja se školovala na FMU u Beogradu i na Berklee College of Music u Bostonu.

Njena profesionalna biografija i spisak muzičara sa kojima je sarađivala su impresivni, a Ana i Milena su za kompilaciju “Klavirsko nebo #3” napisale i izvele pesmu “Košuta”.

Ana Ćurčin će tokom maja objaviti novi singl, pesmu za koju je kompletna autorka (tekst, muzika i aranžman) i kojom će otvoriti još jedno uzbudljivo poglavlje svoje karijere.

Do sada je objavila dva studijska albuma: “Sketches Of Belonging” (2016) i “Differences” (2019, kao Ana & The Changes), kolekciju demo snimaka “Sketches of Belonging (solo & acoustic)” (2015), album uživo “Differences Live” (2020) i kompilaciju primenjene muzike “Scene” (2020).

Ulaznice za koncert Ana Ćurčin & The Changes u pretprodaji su na Ticket Vision Blagajni DOB po ceni od 700 dinara.

Ulaznice kupljene za koncert koji nije održan u novembru 2020. godine važiće za majski koncert.

Previous post

Kraljevstvo heavy metala... Da li znate koja zemlja ima najviše metal bendova po glavi stanovnika?

Next post

The Screaming Wheels objavili drugi video singl sa predstojećeg albuma "Istramental"

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *