Home»Film»A Blaža na aparatima… Objavljene prve fotke sa snimanja serije o Pameli Anderson i Tomiju Liju

A Blaža na aparatima… Objavljene prve fotke sa snimanja serije o Pameli Anderson i Tomiju Liju

4
Shares
Pinterest Google+
Pam and Tommy/Photo: twitter@Stehrogen
Pam and Tommy/Photo: [email protected]

Streaming platforma Hulu već neko vreme najavljuje osmodelnu tv seriju “Pam & Tommy”, komičan pogled na istinitu priču o prvom snimku seksa koja je postala viralna, ona između Pamele Anderson, zvezde serije “Baywatch”, i Tomija Lija, bubnjara grupe Mötley Crüe.

U petak su objavili prve fotografije na kojima se vidi kako izgleda Lili Džejms u ulozi Pamele Anderson i Sebastijan Stan u ulozi Tomija Lija.

ZAŠTO JE PAMELA ANDERSON OBJAVILA TVIT NA ĆIRILICI I ŠEROVALA TUMBLR STRANICU “VOŽDOVAČKE GALERIJE”?

Hulu je otkupio prava na prikazivanje serije u decebru prošle godine u kojoj će biti opisano kako su se Pamela Anderson i Tomi Li upoznali 1995. godine, posle samo sedam dana su se venčali, da bi video snimak njihovog seksa nastao na medenom mesecu bio ukraden iz njihove kuće i objavljen na internetu. Pamela i Tomi tužili su distributera njihovog filmića, kompaniju Internet Entertainment Group, da bi na kraju postigli vansudsku nagodbu prema kojoj se taj snimak i dalje mogao gledati na internetu.

Pamela Anderson i Tomi Li nisu uključeni u stvaranje serije. Set Rogen, koji će glumiti Randa, čoveka koji je ukrao i prodao video traku, biće izvršni producent serije koju će režirati Kreg Gilespi, poznat kao reditelj filmova “Ja, Tonja” i “Cruella” koji uskoro dolazi u bioskope.

PAMELA ANDERSON, OTVORENO I POŠTENO: ŽRTVE VAJNSTAJNA ZNALE SU U ŠTA SE UPUŠTAJU

Lili Džejms je poznata po ulozi u TV seriji “Downton Abbey” dok se na velikom platnu istakla ulogama u filmovima  “Pepeljuga”, “Vozač”, “Prelomni čas” i  “Mamma Mia! Here We Go Again”. Sebastijan Stan glumio je nedavno  u seriji  “The Falcon and The Winter Solider” prikazivanoj na streaming platformi Disney+ gde je ponovio ulogu Bakija Barnsa odnosno Ratnika zime iz Marvelovih filmova “Kapetan Amerika: Ratnik zime”, “Kapetan Amerika: Građanski rat” i “Osvetnici: Rat beskonačnosti”.

Datum početka prikazivanja serije još nije objavljen.

HL/Izvor: nacional.hr

Previous post

Rok postavka, mediteranski zvuk... Đura i Mornari objavili album "More"

Next post

Poslušajte prvi "spring session" benda see it my way

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *