Home»Fun»10 najboljih stvari koje može da nas nauči rokenrol

10 najboljih stvari koje može da nas nauči rokenrol

5
Shares
Pinterest Google+
MaerA/ Photo: AleX
MaerA/ Photo: AleX

Rok muzika može da nas nauči stvarno mnogo. Pomaže nam da zaboravimo na prošlost i ne brinemo o budućnosti. Pomaže nam da živimo u trenutku na način koji je krajnje veličanstven i lep. Da oduvamo svaku nevolju od sebe kao iskre iz velikog vatrometa.

Portal lifehack odbarao je 10 najboljih stvari koje nas uči rokenrol. Možda se ne slažemo sa svakim, a možda imamo i neke svoje lekcijekoje nisu anvedene, ali je jedno izvesno – rokenrol nas čini boljim ljudima.

#1 Sposobni ste da budete svoji i otijete ko ste zapravo

Rok muzika nas uči da budemo to što jesmo. I ništa drugo. Zašto bi trebalo da budete ili da se ponašate kao neko ko niste zausta? Rok muzika vam omogućava da se prepustite i uživate u svom životu. To je to bekstvo…

#2 Vrištite iz dubine duše

Vrištanje iz dubine duše može biti dobra stvar. Pomaže vam da oslobodite sve toksine u sebi. Stvara uzbudljiv osećaj prijatnosti dok slušate rok muziku. Ne postoji nijedan drugi osećaj koji se može uporediti sa ovim. Idite na rok koncert i pogledajte kako se magija odvija. Nikad se nećete pokajati. Jedino što bi se moglo dogoditi je da se možda malo previše zabavite. A šta je tu loše? Apsolutno i pozitivno ništa. To je takođe magična vrsta izduvnog ventila. Međutim, ovaj morate da iskusite, a ne samo da pričate o njemu. Dakle, izađite i zabavite se.

TO SE ZOVE TALENAT… ODSVIRALI VELIKI SVETSKI HIT – NA PIVSKIM FLAŠAMA. I TO DOBRO…

#3 Kreativni proces

Rok muzika je kreativni proces. Zašto i kako ovi rok muzičari dolaze sa tako sjajnim tekstovima koji dodiruju najskrivenije delove našeg srca? Nešto slično ovome naziva se kreativnošću u svakom pogledu. Blagosloven je svako ko ima taj talenat.

#4 Imate mogućnost da uživate u sadašnjem trenutku

Rok muzika će podići vašu zadnjicu iz fotelje. Bićete primorani da počnete da živite u trenutku … i prigrlite sve što je oko vas. Samo moraš da upališ svetlo i pustiš ga da sija…

#5 Možete da izrazite sebe

Rok tekstovi su jednostavno neverovatni i iskreni. Oni vam pomažu da se izrazite na način na koji to ne čini nijedna druga vrsta muzike.

#6 Svoju negativnost oslobađate kroz rok muziku

Rok muzika može da bude glasna i uznemirujuća, ali radi se o tome da se prepustite i živite svoj život bez ikakvih uslova ili ograničenja. Zašto živeti život u ćeliji? Nema ništa loše u glasnoj i razuzdanoj muzici, posebno ako je njen osnovni razlog da vam pomogne da postanete sličniji svome ja. To je divna stvar.

12 UVRNUTIH I ZANIMLJIVIH ČINJENICA O MUZICI… I KAKVE VEZE IMAJU SEKS, HRANA I ROKENROL

#7 Vi se angažujete

Angažujete se kad se ljuljate uz muziku. Angažujete se dok pričate o muzici. Angažujete dok razmišljate o muzici. Vi se angažujete. Vi.

#8 Oterajte sve sumnje i glupe strahove

Sumnje i strahovi nas sputavaju. Strah je granica koja ne propušta ništa, poput čvrste membrane. Međutim, rok muzika ima sposobnost da ispere ove komplekse inferiornosti na način da vam pomogne da vodite život koji vas nagrađuje.

#9 Vi ste – vatromet

Rok muzika je osnova koja će vam pomoći da postanete vatromet, Da gorite i svetlite na nebu kako biste ulepšali svoju okolinu. Dakle, ne bojte se. Budite vatromet.

#10 Stidljivost nestaje

Toliko ste stidljivi da vam to ponekad baš smeta. Međutim, kada slušate rok muziku, sva stidljivost nestaje. Ustajete i skačete, plešete i pevate. Jer, to ste vi. A ne neki stidljivko u ćošku.

HL/Izvor: lifehack.org

Previous post

Poslušajte prvi "spring session" benda see it my way

Next post

Disleksija nije prepreka... Pitajte Kiru Najtli

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *