Home»Muzika»Porodica Krisa Kornela se nagodila s lekarom koji je otužen za nemar i greške koje su dovele do njegove smrti…

Porodica Krisa Kornela se nagodila s lekarom koji je otužen za nemar i greške koje su dovele do njegove smrti…

4
Shares
Pinterest Google+
Kris Kornel/Photo: YouTube printscreen
Kris Kornel/Photo: YouTube printscreen

Porodica Krisal Kornela nagodbom je rešila tužbu protiv poslednjeg pevačevog lekara. Porodica je tužila lekara zbog nemara, propusta, grešaka i prikrivanja pravovremenog informisanja mimo lekarskih protokola krajem 2018. godine.

Tužbu su prvi put podneli u novembru 2018. godine Kornelova udovica Viki i njihova deca Toni i Kristofer Nikolas, otprilike godinu i po dana posle Kornelove smrti, koja je proglašena samoubistvom. Prema Rolling Stoneu , tužba je teretila dr. Roberta Koblina da nikada nije sprovodio nikakve daljnje medicinske preglede, laboratorijske studije ili kliničke procene na Kornelu nakon što mu je propisao Oxycodone.

POGLEDAJTE ŠTA JE POLICIJA DETROITA PRONAŠLA U SOBI U KOJOJ SE UBIO KRIS KORNEL

Takođe je u optužnici stajalo da Koblin nikad nije upozorio Kornela na moguće nuspojave Lorazepama, od čega je Krisu kao “osobi koja je sklona zavisnosti”, propisano 940 doza od 2015. godine. Porodica je tužila Koblina zbog nemara, odobijanja informisanja, svojevoljnog ponašanja, time i namernog kršenja zakona.

Kao odgovor, Koblin je porekao da je prepisao prekomerne doze Kornelovih lekova za anksioznost , tvrdeći da je pevač “bio jako svestan” nuspojava i opasnosti od uzimanja lekova za anksioznost, ali je sam zatražio “da ne bude obavešten” o rizicima s kojima bi mogao da se suoči.

BUKTI RAT IZMEĐU SOUNDGARDENA I UDOVICE KRISA KORNELA…  VIKI IM ZAKLJUČALA WEB STRANICU I DRUŠTVENE MREŽE, STVAR STIGLA DO SUDA

Ovih dana je Melisa Lerner, porodična advokatica Kornelovih obavestila javnost da je postignuta nagodba, ali da o njoj ne želi da priča kako bi zaštitila privatnost porodice pokojnog pevača, koja je znala da bude narušena čak i pretnjama smrću Kornelovoh deci na internetu.

HL/Izvor: ravnododna.com

Previous post

Svečano otvoren 49. FEST... Nagrade "Beogradski pobednik" Radetu Šerbedžiji i Puriši Đorđeviću

Next post

Beogradski KOIKOI video singlom "Ogledalo je zrcalo" najavljuje debi album

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *