“Svemirska” premijera nove pesme Coldplaya… Video singl “Higher Power“ Kris Martin najavio zajedno sa austronautom iz Space X kapsule

0
72
Oglasi
Coldplay/ Photo by Dave Meyers, Art direction by Pilar Zeta
Coldplay/ Photo by Dave Meyers, Art direction by Pilar Zeta

Posle skoro dve godine grupa Coldplay je konačno objavila novi video singl “Higher Power“ sa namerom da čitavom svetu pošalje dovoljno snage i energije da prevaziđe sva iskušenja kojima je izložen.

Singl “Higher Power“ je neodoljiva elektro pop pesma koja “preti” da postane globalni hit u rekordnom roku, a po rečima Krisa Martina ona poručuje da svaki čovek poseduje neku vrstu “magije“ koja čeka da bude otkrivena.

– Okupili smo se negde u februaru i počeli da džemujemo, da razmenjujemo ideje. Snimili smo jedan veoma jednostavan demo snimak. Često se prepustim bujici emocija koje me obuzmu, jer sam jednostavno – ljudsko biće. Međutim, poslednjih godina shvatam koliko je važna unutrašnja snaga svakog od nas. I to je u stvari “magija” koju poseduje svaki čovek; bilo da je on vaš najbolji prijatelj, partner, omiljeni DJ… Važno je da znamo da je magija u svakom od nas. Važno je da toga budemo svesni – izjavio je Kris Martin  o novoj pesmi “Higher Power“.

Higher Power, cover/Photo: Promo (Mascom)
Higher Power, cover/Photo: Promo (Mascom)

Spot za pomenuti singl predstavljen je na nesvakidašnji način. Putem video linka Kris Martin je razgovarao sa astronautom Tomasom Pesketom koji je trenutno u svemirskoj kapsuli “SpaceX Dragon 2“ i zajedno su najavili premijeru u prvim minutima ovog dana, 7. maja.

Grupa Coldplay u poslednjih 20 godina stekla je reputaciju jednog od najvećih bendova na svetu kao i neprikosnovene koncertne senzacije, sa više od sto miliona prodatih albuma i 30 milijardi pregleda na striming platformama.

Britanski rokeri će, posle dužu pauze, konačno izaći pred publiku i uživo odsvirati singl “Higher Power“ 9. maja u šou programu “American Idol“ a potom tokom dodele BRITs nagrada 11. maja u londonskoj The O2 Areni.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime