Home»Film»Slavni reditelj i producent dodele Oskara priznao da se “muljalo”: Svi smo bili sigurni da će Čedvik Bozman osvojiti nagradu…

Slavni reditelj i producent dodele Oskara priznao da se “muljalo”: Svi smo bili sigurni da će Čedvik Bozman osvojiti nagradu…

4
Shares
Pinterest Google+
Stiven Soderberg/Photo: YouTube printscreen
Stiven Soderberg/Photo: YouTube printscreen

Stiven Soderberg, poznati reditelj i producent dodele ovogodišnjih nagrada Oskar, u intervjuu za Los Angeles Times otvoreno je progovorio o promeni redosleda dodela nagrada kao i o odluci da se s nominovanima i osvajačima Oskara u prenosu ne komunicira putem Zooma, već samo uživo.

Soderberg je bio producent dodele zajedno sa Stejsi Šer i Džesi Kolins i za početak je rekao kako ne čita kritike pa tako nije pročitao reakcije na ovogodišnju organizaciju dodele Oskara.

Preračunali se… Organizatori Oskara nisu računali da će Entoni Hopkins osvojiti nagradu, pa se propisno izblamirali

Na dodeli Oskara ga iskulirali, a Entoni Hopkins proslavio nagradu kod kuće – plesom sa Salmom Hajek

Ipak, morao je da odgovori na pitanje bi li, iz današnje pozicije, dopustio javljanje preko Zooma. Takvo javljanje bilo je zabranjeno zbog čega Entoni Hopkins, koji se nalazio u svom domu u Velsu, nije mogao da se zahvali za osvojenog Oskara za najbolju mušku ulogu. Soberberg je odmah odgovorio “Ne”.

Čedvik Bouzman/Photo: facebook@chadwickboseman
Čedvik Bouzman/Photo: [email protected]

Promena rasporeda dodela nagrada pri čemu se nije, kao uvek do sada, na kraju dodeljivala nagrada za najbolji film već nagrada za najboljeg glumca, iziskivala je od Soderberga duži odgovor.

– Mislili smo da bi bilo zabavno izmešati redosled dodele nagrada tako da publika ne zna koja nagrada sledi. To je bio deo našeg plana. A kada su objavljene nominacije i pojavila se mogućnost da Čedvik Bozman posthumno osvoji Oskara, smatrali smo da u slučaju njegove pobede i govora njegove udovice dolazimo do vrhunca – rekao je Soderberg priznajući da su zato odlučili da se nagrada za najboljeg glumca dodeljuje na kraju.

HL/Izvor: nacional.hr

Previous post

Je*i ga! Hajdemo da se napijemo... Džoni Dep na sjajan način i na čistom srpskom najavio dokumentarac o Kreki

Next post

Preminuo Feđa Stojanović... Poznati glumac uzgubio bitku s teškom bolešću

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *