Pink napisala testament… Bila je sigurna da će umreti od korone

0
91
Pink/Photo: YouTube printscreen
Pink/Photo: YouTube printscreen

Pink je bila toliko uverena da će prošle godine biti žrtva zaraze virusom COVID-19 da je napisala testament dok se borila protiv korona virusa.

Pop zvezda Pink je imala pozitivan test zajedno sa svojim četverogodišnjim sinom Džejmisonom u martu 2020. godine i osećala se toliko loše da je mislila da će sigurno umreti. Tako je u ponedeljak u jednom radijskom intervjuu rekla sledeće:

Kakav duet, strašan duet… Kit Urban i P!nk objavili singl “One Too Many”

– Ovo će zvučati ludo, ali COVID-19 smo imali prošle godine, vrlo rano u martu i bila sam stvarno jako loše i napisala sam testament. Jednostavno sam se tako osećala jer smo i Dćejmison i ja bili stvarno bolesni.

U posebno emotivno mračnom trenutku kada se Pink uplašila da je zaista ‘gotova’, nazvala je svoju najbolju prijateljicu i rekla joj da poruči njenoj ćerki Vilou koliko je mama voli. Iskustvo susreta sa smrću nadahnulo je za tekst njene nove pesme “All I Know So Far” koja je napisana iz perspektive roditelja koji poslednji put razgovara sa svojim detetom.

Cover Me In Sunshine… P!nk objavila duet i spot s ćerkom Vilou

– Bilo je stvarno zastrašujuće i stvarno loše, a kao roditelj razmišljate šta ostavljate svom detetu, čemu ga učite i hoće li uspeti na ovom svetu? Što da radim u takvom trenutku? Morate im reći jer je to možda zadnji put da im išta možete reći? – ispričala je svoju emotivnu priču Pink.

Pre nekih mjesec dana Pink je sa Rag’n’Boneom snimila i objavila pesmu ‘Anywhere Away From Here’ koja trenutno ispunjava medijski prostorm dok pomenuta pesma ‘All I Know So Far’ ne krene u osvajanje publike.

HL/Izvor: nacional.hr

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime