Home»Muzika»Odraslo se, je l’ da? Bili Ajliš nije više smerna mala… na novim fotkama je namrštena plavuša i sve pršti od erotike

Odraslo se, je l’ da? Bili Ajliš nije više smerna mala… na novim fotkama je namrštena plavuša i sve pršti od erotike

5
Shares
Pinterest Google+
Bili Ajliš/Photo: YouTube printscreen
Bili Ajliš/Photo: YouTube printscreen

“Hvala britanskom Vogu što poštuje moju viziju”, napisala je na svom Instagramu Bili Ajliš i podelila fotografiju naslovne strane i fotografije sa snimanja editorijala.

Mlada američka pevačica i tekstopisac Bili Ajliš, poznata po atraktivnim video i audio efektima, ni na ovoj naslovnoj strani se ne smeje.

I pored kritika zbog ekscentričnog stila oblačenja pa i onih da se nikada ne smeje na fotografijama, ona ostaje pri stavu da je “osmeh čini slabom i bespomoćnom”.

AMNA STRANA BILI AJLIŠ… IZNERVIRALA SE PA PORUČILA HEJTERIMA: J***TE SE LJUDI, AKO NASTAVITE DA ME ISMEVATE, NEMA ALBUMA

Dobitnica čak četiri Grammy nagrade 2020. godine (za pesmu godine, kompoziciju godine, album godine i nagradu za najboljeg izvođača) ima veliku pažnju publike i javnosti pa se tako prati sve oko nje pa i njen modni stil.

..das sieht man(n) doch gerne, das sich #billieeilish nun endlich ihrer XXL Klamotten entledigt hat & man(n) sie ganz einfach auf’s wesentliche, nämlich ihre #Titten reduzieren kann.. 🕶👍
#iamabadguy

Posted by Peter Konstantin Laskaris on Sunday, 2 May 2021

Poznato je da je izbegavala usku odeću koja naglašava liniju tela, kako ne bi izazivala pažnju i dala povod javnosti da komentariše njen izgled i erotičnost, a u svojim spotovima uglavnom je nosila široke dukseve, trenerke, majice, kako bi njen glas i njena umetnost bila u prvom planu.

 

Njen stav je i da se na žene na javnoj sceni preterano gleda kao na objekte pa će ova naslovna strana sigurno imati veliki odjek.

Jer, da podsetimo, kada je nedavno Bili otkrila da voli u svojim sveskama da crta gole grudi, izgubila je više od 100.00 pratilaca na Instagramu,

NIKO OVO NIJE OČEKIVAO OD NJE… ZBOG GOLIH GRUDI BILI AJLIŠ IZGUBILA 100.000 PRATILACA NA INSTAGRAMU

Videćemo kako će sada fanovi da reaguju.

Veliku promenu Bili Ajliš najavila je i spotom “Happier Than Ever” kojim najavljuje svoj novi album:

Previous post

Ozi je borac... Napravio sam 15 pesama za novi album, to me održava u životu

Next post

Pevušite li ponekad, kad vam sve ide, "I Feel Good"...? A Džejms Braun zamalo da nikad ne snimi ovu pesmu

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *