Home»Film»Hju Džekmen toliko želi ulogu u filmu “Deadpool 3” da je tražio – preko policije…

Hju Džekmen toliko želi ulogu u filmu “Deadpool 3” da je tražio – preko policije…

4
Shares
Pinterest Google+
Hju Džekmen/Photo: šrintscreen
Hju Džekmen/Photo: šrintscreen

U subotu je Hju Džekmen odlučio da objavom na Twitteru zatraži ulogu u filmu “Deadpool 3” a u tome mu je pomogao policajac iz Njujorka.

U videu koji traje 34 sekunde slavnom glumcu prilazi policajac po imenu Džon Dobkovski. Kada je Džekmen shvatio da nije prekršio zakon odlučio je da se malo zabavi i našali sa svojim prijateljem Rajanom Rejnoldsom s kojim se često “obračunava” preko društvenih mreža.

VI SE ZEZATE, JE L DA? NOVI VULVERIN UMESTO HJUA DŽEKMENA BIĆE – TARON EGERTON

On je iskoristio policajca da prenese poruku Rejnoldsu: “Hej Rajan. Moraš da angažuješ ovog frajera u filmu ‘Deadpool 3’, makar u maloj 10-minutnoj ulozi. Film će biti tako cool, tako dobar, da će rasturiti na blagajnama”, izdeklamovao je Dobkovski ono što mu je Džekmen rekao.

Dobkovski je završio svoju poruku lažnom pretnjom da će kazniti Rejnoldsa kada dođe u Njujork ako do tada ne ispuni njegov zahtev. Uz taj video Džekmen je napisao da je policajac dao Rejnoldsu neverovatno pametan poslovni savet.

HJU DŽEKMEN KREĆE NA SVOJU PRVU MUZIČKU TURNEJU, ALI…  OČEKIVALI SMO NEŠTO ŽEŠĆE

Film “Deadpool” premjerno je prikazan 2016. godine a u njemu Rejnolds glumi istoimenog plaćenika koji, posle naučnog eksperimenta koji ga potpuno menja, kreće u osvetu. Uz ogromnu gledanost (zaradio je 783 miliona dolara na bioskopskim blagajnama širom sveta) i dobre kritike, dve godine kasnije snimljen je drugi deo filma, koji je zaradio 786 miliona dolara. U novembru prošle godine objavljeno je kako Vendi Molino i Lizi Molino-Leglin pišu scenario za “Deadpool 3”. Projekat je tek u razvoju tako da će trebati vremena da vidimo hoće li Rejnolds ispuniti želju svom prijatelju Džekmenu.

Previous post

Glen Danzig: "Cancel Culture" i slična sra** su krivi što nema nove punk eksplozije

Next post

Povratak u budućnost... Predstavljamo vam glavni takmičarski program 49. FEST-a

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *