Home»Muzika»Homeland»Jedna jako dobra vest… Kompilacijski album sa prvog Headlinerovog festivala stiže do kraja maja

Jedna jako dobra vest… Kompilacijski album sa prvog Headlinerovog festivala stiže do kraja maja

4
Shares
Pinterest Google+
Mobil Demo Fest #1 cover
Mobil Demo Fest #1 cover

Pandemija nam je ukrala već više od godinu dana života, pa je tako uticala i na naš muzički festival Mobil Music Fest. Kompilacijski album sa prvog festivala, koji je trebalo da bude objavljen prošle godine kasni, jer upravo kada je trebalo da bendovi uđu u studio počelo je zaključavanje, čuveni Studio 6 Radio Beograda dugo je bio sasvim zatvoren, članovi neki bendova borili su se koronom… život nam se pretvorio u maske i asepsol, ali sada konačno sa vama delimo lepe vesti!

Kompilacijski album sa prvog Headlinerovog muzičkog festivala je u štampi.

Prema našim saznanjima album Mobil Demo Fest #1 (tako se u svom prvom izanju zvao festival) trebalo bi da se, uz izdanju PGP RTS, pojavi do kraja maja. Da podsetimo, na njemu će se naći po dve numere bendova Loud, Znoj, Mehanizam, Oktava više i Funkier Project.

Takođe, pobednici prvog festivala, bend Loud, završio je snimanje debi albuma i on će se, sada je izvesno, pojaviti tokom ovog leta.

DOČEKASMO… POBEDNICI PRVOG HEADLINEROVOG FESTIVALA, GRUPA LOUD, ZAVRŠILI SNIMANJE DEBI ALBUMA – PRESLUŠALI SMO GA U ČUVENOM STUDIJU 6

A mi se, naravno, spremamo za treće izdanje Mobil Music Festa. Uskoro i više detalja, a do tada podsetite se sjajnih nastupa finalista na našem prvom festivalu:

Previous post

Dok je tamna senka smrti lebdela iznad njih... Pogledajte kompletan poslednji koncert Ramonesa

Next post

Džordž Kluni ima strah od 60. rođendana... Neću da slavim, ali bolje je i to nego da sam mrtav

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *