Home»Muzika»Sabaton – novo ime na proslavi 20 godina Exita

Sabaton – novo ime na proslavi 20 godina Exita

4
Shares
Pinterest Google+
Sabaton/ Photo: Promo (Exit)
Sabaton/ Photo: Promo (Exit)

Svoj glas za proslavu 20 godina Exit festivala dalo je 20 novih izvođača, odlučni da posle svega što smo preživeli u prethodnih meseci na Petrovaradinskoj tvrđavi od 8. do 11. jula ujedinjeni slavimo život.

Na veliku radost domaće publike u Novi Sad stiže jedan od najvećih metal bendova – legendarni Sabaton.

Sabaton u svojoj dvodecenijskoj karijeri ima devet objavljenih studijskih albuma, sopstveni festival u Švedskoj, platinaste prodaje, nagrade i veliki broj nastupa širom sveta.

Upravo ti energični i živopisni live nastupi veliki su adut ovog benda, koji se ubraja među najveća hevi metal imena današnjice.

Nemesis/ Photo: AleX
Nemesis/ Photo: AleX

Na jubilarni Exit stiže i Artbat, trenutno jedni od vodećih svetskih elektronskih izvođača, zatim izraelski kantautor Asaf Avidan, hitmejkeri Meduza tech house majstor Hot Since 82 i nemački producent i DJ Topic.

Svoje nastupe potvrdila je i jaka regionalna ekipa, koju čine Nemesis, E-Play, Dram, Buč Kesidi, Deep Steady, Šajzerbiterlemon, Ida Prester s Lollobrigidom, Amira Medunjanin i domaća trance postava koju čine Pion live, Imaginarium live i DJ-i Aquapipe, DaPeace, Mozza i Ched.

Oni se pridružuju ranije objavljenim headlinerima, koje predvode Laibach, David Geta, DJ Snake, Tyga, Eric Prydz, Solomun, Metronomy…

Laibach/ Photo: AleX
Laibach/ Photo: AleX

Za lakšu organizaciju dolaska na festival, Exit je za sve prijatelje pokrenuo omiljenu prodajnu akciju “Kupi 4, zgrabi 5“, u kojoj se na četiri kupljene ulaznice peta dobija besplatno. Sama akcija će biti dostupna do isteka ograničene količine zaliha.

Svi detalji u vezi sa ulaskom na festival biće na vreme objavljeni na zvaničnom sajtu Exita, u skladu s budućim epidemiološkim merama Vlade Republike Srbije.

Previous post

Blues akustik duo Rumblin' Trouble predstavio debi album "Up To You"

Next post

"Biography: Kisstory"... 4 sata prave priče o nastanku i opstanku legendarnog benda

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *