Home»Muzika»Homeland»Blues akustik duo Rumblin’ Trouble predstavio debi album “Up To You”

Blues akustik duo Rumblin’ Trouble predstavio debi album “Up To You”

4
Shares
Pinterest Google+
Rumblin' Trouble / Photo: Aleksa Zornić
Rumblin’ Trouble / Photo: Aleksa Zornić

Posle objavljenog singla “On The Road” i pratećeg spota snimljenog u Ovčarsko- kablarskoj klisuri, bend Rumblin’ Trouble predstavlja i svoj album prvenac pod nazivom “Up To You”.

Od Čačka i Milanovca, preko Malte do Amerike i nazad… Rumblin’ Trouble

Posted by Headliner.rs on Sunday, 24 January 2021

 

Album ima deset bluz i bluz-rok pesama koje od danas (1. maj) možete da čujete na Bandcampu. Izdanje će uskoro biti dostupno i na ostalim digitalnim muzičkim platformama.

Bluz akustik dvojac – Aleksandra Ana Todorović (vokal) i Marko Mosić (gitara), autori su svih pesama na albumu.

Rumblin' Trouble/Photo: Aleksa Zornić
Rumblin’ Trouble/Photo: Aleksa Zornić

-U želji da album bude upotpunjen širim zvukom, angažovali smo i naše prijatelje da nam se pridruže: Vanja Vasić (usna harmonika), David Novaković (bas) i Miloš Knežević (bubnjevi). Na pesmi “This Feeling” gostovali su Aleksandar Radojičić (skasofon) i Aleksandar Jovanović (hamond). Ceo album je snimljen u studiju OFF u Sevojnu, uz pomoć Aleksandra Jovanovića koji je ujedno radio miks i mastering.
Smatramo sebe prilično sretnim s obzirom da je naš singl našao put do slušanih radio stanica u svetu. Nadamo se da će i neke od pesama sa predstojećeg albuma biti jednako prihvaćene kao i naš singl. Cilj nam je da bluzom iz Srbije osvojimo bar deo sveta, iako to nije baš mali posao. Nadamo se da ćemo uskoro moći da realizujemo još jedan spot, kojim ćemo predstaviti prirodne lepote Srbije. Uz to, naravno, voleli bismo i da sviramo na nekim od festivala ili većih koncerata, jer žive svirke su nezamenljive – poručila je ekipa benda Rumblin’ Trouble.

Previous post

Na dodeli Oskara ga iskulirali, a Entoni Hopkins proslavio nagradu kod kuće - plesom sa Salmom Hajek

Next post

Sabaton - novo ime na proslavi 20 godina Exita

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *