Home»Muzika»Ima višak kreativnosti… Lana Del Rej objavljuje još jedan album u 2021. godini

Ima višak kreativnosti… Lana Del Rej objavljuje još jedan album u 2021. godini

4
Shares
Pinterest Google+
Lana Del Rej/Photo: promo press
Lana Del Rej/Photo: promo press

Lana Del Rej otkrila je da novi album pod nazivom “Blue Banisters” izlazi 4. jula, nakon što je pre samo mesec objavila album “Chemtrails Over the Country Club”.

U objavama na svojim Instagram i Tviter profilima u utorak uveče, pevačica je napisala: “Blue Banisters. Album izlazi 4. jula”, zajedno s fotografijom za koju fanovi misle da će biti naslovnica albuma.


Čini se da je “Blue Banisters” nastavak martovskog “Chemtrails Over the Country Club”. Del Rej je ranije najavila pesmu pod nazivom “Rock Candy Sweet”, čija je objava zakazana za 1. jun. Najavom “Blue Banisters” fanovi se pitaju da li je album preimenovan, jer su ranije smatrali da je “Rock Candy Sweet” naziv albuma.

Iako je prethodni “hemtrails Over the Country Club” dobio generalno dobre kritike, nije ostvario značajan uspeh na listama najboljih albuma ove godine.

Album se trenutno nalazi na 165. mestu na listi najboljih albuma magazina Rolling Stone, u petoj nedelji nakon izdanja, a do sada je prikupio ukupno 153.400 pregleda, prema podacima Alpha Data.

Previous post

Prva mala pobeda... Britni Spirs sud konačno dozvolio da govori u svoje ime

Next post

Kori Tejlor: Lars Ulrih je bio j***no u pravu kad je tužio Napster, tačno je znao da će streaming doći glave muzičarima

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *