Home»TV»Snima se...»Vatra će vladati… Fanovi “Igre prestola” su ovo nestrpljivo čekali: Objavljene prve fotke nove serije “Kuća zmaja”

Vatra će vladati… Fanovi “Igre prestola” su ovo nestrpljivo čekali: Objavljene prve fotke nove serije “Kuća zmaja”

4
Shares
Pinterest Google+
House of the Dragon, plakat
House of the Dragon, plakat

Prikvel serije “Igra prestola” – pod naslovom “Kuća zmaja” (House of the Dragon) zvanično je počeo da se snima. Fanovi HBO drame su s oduševljenjem dočekali i prve fotografije sa seta.

Prvo su stigle fotografije sa proba na kojima se vidi da se socijalna distanca veoma poštuje, ali i da je produckija odlučna da novu seriju publici predstavi što pre, prenosi Telegraf.

– Vatra će vladati. Uskoro stiže na HBO Max u 2022. godini – naveli su oni na Twitteru.

Na zvaničnoj stranici takođe je predstavljena i celokupna postava. U kući Targarijen Met Smit igra Princa Demona, Ema D’Arsi princezu/kraljicu Reniru, a Padi Konsidajn njenog oca kralja Viserisa.

Porodicu Hajvoter predvode Olivija Kuk kao Alisent i Rajs Ifans kao njen otac i kraljeva desnica Oto.

Iv Best pojavljuje se kao princeza Renis Velarion, Fabijen Frankel kao Kriston Kol, a Sonoja Mizuna kao Misarija. Najveća promena u odnosu na knjige svakako je Stiv Tusejn kao lord Korlis Velarion ili “Morska zmija”. Iako su Velarioni baš kao i Targarijeni poreklom iz Stare Valirije i imaju iste fizičke karakteristike – ljubičaste oči, srebrnu kosu i belu put, čuvenog moreplovca igraće tamnoputi glumac.

Radnja “Kuće zmaja” dešava se oko 170 godina pre događaja iz “Igre prestola” i baviće se građanskim ratom koji je gotovo uništio porodicu Targarijen i tokom kog su ostali bez svojih zmajeva.

HL/Izvor: telegraf.rs

Previous post

Mladi kantautor Den objavio video singl "Prvi put"

Next post

Preminula Anita Lejn, nekadašnja članica grupa The Bad Seeds i The Birthday Party i velika ljubav Nika Kejva

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *