Home»Muzika»Homeland»Mladi kantautor Den objavio video singl “Prvi put”

Mladi kantautor Den objavio video singl “Prvi put”

4
Shares
Pinterest Google+
Nikola Denčić Den/ Photo: Mia Kostić (promo, Long Play)
Nikola Denčić Den/ Photo: Mia Kostić (promo, Long Play)

Mladi kantautor Nikola Denčić Den premijerno se danas predstavio singlom simboličnog naziva “Prvi put” čiju iskrenu i emotivnu melanholičnu liriku, obojenu laganim klavirskim notama, odgovarajuće prati crno-beli spot.

– Pesma “Prvi put” istinski pokazuje emocije kakve su bile u jednom trenutku u mom životu. Pre svega smatram da je moja muzika generalno takvog tipa da izražava moje emocije i da se bavi tematikom koja mi je bliska i situacijama koje sam proživeo. Nadam se da ću za svaku buduću pesmu imati strasti kao “Prvi put” – kaže Den.

Režiser Saša Knežević uradio je u crno-beli, minimalistički spot za pesmu koja spaja moderne tragove u muzici sa klasičnom pop muzikom i nagoveštava šta se od Dena može očekivati u budućnosti.

Nikola Denčić Den/ Photo: Dušan Miletić (promo, Long Play)
Nikola Denčić Den/ Photo: Dušan Miletić (promo, Long Play)

Mladi kantautor i producent iz Kruševca u muzičkim vodama od svoje 15. godine. Nikola se u početku bavio obradama raznih stranih izvođača, usavršavajući producentske sposobnosti (u house, dubstep, reggae, drum n bass i trap žanrovima), da bi 2019. godine pokrenuo svoju samostalnu etiketu i pod firmom Turnupsoundz objavio autorsku pesmu “Usne”.

Sada pod okriljem promoterske kuće Long Play i pod imenom Den kreće u novo poglavlje u svojoj karijeri.

– Smatram sebe za prilično svestranog muzičara. Prvi put sam bio inspirisan elektronskom muzikom, tačnije pesmama didžeja Tiesto, koje mi je pokazivao otac u detinjstvu, a kasnije sam počeo da radim svoje obrade pesama za koje sam se interesovao i počeo na svoju ruku da učim muzičku produkciju. I širim svoje vidike – što je doprinelo početku moje karijere u muzičkom svetu – objašnjava Den.

Previous post

Festival "Isidora Žebeljan" u junu u Kragujevcu

Next post

Vatra će vladati... Fanovi "Igre prestola" su ovo nestrpljivo čekali: Objavljene prve fotke nove serije "Kuća zmaja"

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *