Beogradski pank pioniri ponovo u akciji… Crna lista predstavila novi video singl “Moja borba”

0
90
Crna lista
Crna lista/ Photo: Nebojša Babić (promo, Mascom)

Posle uspešnog  koncerta u Domu omladine, gde je prvi put javno nastupila kao prdgrupa riječkom Parafu, a potom i debitantskim singlom “Ipak bojim se rata“ koji je objavljen i na vinilu, grupa Crna lista se vratila s novom pesmom – “Moja borba”.

Novim singlom  beogradski pank pioniri skreću pažnju na čovekovu iskonsku potrebu i večitu borbu za ostvarivanje osnovnih ljudskih prava i sloboda. Pomenutim singlom Crna lista ujedno najavljuje i svoj prvi album pod nazivom “Zlatno doba“.

Photo: youtube.com printscreen
Photo: youtube.com printscreen

– Pesma slavi različite aspekte borbe – za čist vazduh, za slobodu, za ljubav. U ovom trenutku, kada je evidentan nedostatak svega navedenog, slavimo borbu kao takvu. Singl “Moja borba” je prava prolećna himna – izjavio je Slobodan Nešović Loka povodom objavljivanja nove pesme.

Crnu listu čine originalni članovi grupa čiji su inicijalni snimci bili objedinjeni na kompilaciji “Artistička Radna Akcija”:  Vojislav Bešić, gitara/glas (ex Bezobrazno zeleno), Slobodan Nešović, gitara/glas (ex Defektno efektni/Urbana gerila), Aleksandar Đukić, bas gitara/glas (ex TV Moroni), Goran Sinadinović, gitara (ex Petar i zli vuci) i Relja Obrenović, bubnjevi (ex Petar i zli vuci).

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime