Advokatica otkrila veliku tajnu: De Niro prihvata sve uloge koje mu se nude kako bi finansirao luksuzni život bivše žene…

0
40
Robert de Niro/Photo: YouTube printscreen
Robert de Niro/Photo: YouTube printscreen

Nema sumnje da je poslednjih godina Robert de Niro nekim svojim ulogama, poput onih u filmovima “Irac” i “Džoker”, ponovo dokazao svoju glumačku veličinu, ali vrlo često on se pojavljuje u filmovima koji su ispod njegovog nivoa, kao što je to bilo s filmovima “Rat u kući”, „Dedica pušten s lanca” ili “The Comedian”.

Kako otkriva portal Page Six, njegova advokatica Karolina Kraus kazala je kako je slavni glumac prisiljen da prihvata sve uloge koje mu se nude, bez obzira na kvalitet tih filmova, kako bi mogao da finansira luksuzni stil života svoje bivše supruge Grejs Hajtauer.

Robert De Niro: Tramp je bio zlo, ali u budućnosti će biti i gorih od njega

De Niro i Grejs venčali su se 1997. godine da bi se razišli 1999. Međutim, obnovili su zavete 2004. da bi 2018. De Niro podneo službeni zahtev za razvod. U petak je održana virtualna sudska rasprava po pitanju razvoda na kojoj je advokatica Roberta De Nira rekla sudiji kako glumac ne može da izdrži taj radni tempo.

– Gospodin De Niro ima 77 godina i iako voli svoj posao ne bi smeo da bude prisiljen na rad u tako žestokom ritmu. Kada će to prestati? Kada će doći do prilike da ne prihvata svaki projekat koji mu se ponudi i da ne radi 12 sati dnevno, šest dana u nedelji, kako bi utolio glad gospođe Hajtauer za Stelom Makartni? – izjavila je Karolina Kraus.

Robert de Niro: Amerika je “tragična komedija glupana”

Početkom ove godine sudija je doneo odluku da Grejs Hajtauer svake godine, u ime razvoda, dobije milion dolara. Advokati Grejs Hajtauer rekli su da je De Niro “težak” 500 miliona dolara, dok je njegova advokatica odgovorila kako je zbog pandemije korona virusa glumac našao u neizvesnoj finansijskoj situaciji. Ujedno, ona je rekla kako De Niro duguhe porez i da će honorar iz dva sledeća filma biti potrošen na plaćanje tog duga. New York Daily News objavio je kako taj dug iznosi 18,25 miliona dolara.  S druge strane, Kevin Mekdonah, advokat Grejs Hajvoter rekao kako ni De Niro ne štedi na svom luksuznom načinu života.

– Kada gospodin De Niro ide na nedjeljni branč u Konektikar, on iznajmi helikopter. Kada posećuje prijatelje na Floridi, on koristi privatni avion.

Sudija Metju Kuper rekao je da je njihov stil života nezamisliv za 99,99 posto stanovništva i da želi da se njih dvoje što pre razvedu dodajući kako će i na kraju ona i on biti bogatiji od većine ljudi.

HL/Izvor: nacional.hr

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime