Home»Muzika»Brus Dikinson vozi virtuelni bajs do Download festivala u humanitarnoj akciji Heavy Metal Truants… Ako ste u formi, možete i vi

Brus Dikinson vozi virtuelni bajs do Download festivala u humanitarnoj akciji Heavy Metal Truants… Ako ste u formi, možete i vi

4
Shares
Pinterest Google+
Brus Dikinson/Photo: Heavy Metal Truants
Brus Dikinson/Photo: Heavy Metal Truants

Frontmen Iron Maidena, Brus Dikinson, najnoviji je “regrut” koji se prijavio za Heavy Metal Truants, dobrotvornu organizaciju koja stoji iza godišnje vožnje biciklom iz Londona na Download Festival.

Dobrotvorne organizacije koje imaju koristi od Heavy Metal Truants – Save The Children, Nordoff Robbins, NSPCC / Childline i Teenage Cancer Trust – podelile su više od 888.000 funti prikupljenih prethodnim vožnjama, a organizatori se nadaju da će nakon ovog ukupni iznos preći 1.000.000 funti.

IRON MAIDEN ISPUNILI SVOJ SAN… SADA JE I ZVANIČNO – FUDBALSKI KLUB WEST HAM NOSIĆE DRESOVE S LOGOM ČUVENOG BENDA

Sada u svom devetom izdanju, vožnja od 175 milja do mesta festivala u Castle Doningtonu obično traje dva i po dana, ali ove godine, s preuzimanjem festivala odloženim za 2022. godinu, učesnici mogu da rade na postizanju niza ciljeva. Oni se kreću od 35 km peške, pa sve do 1.000 milja biciklom, a sva rastojanja treba preći u roku od 12 dana – od 24. maja do 4. juna.

– Mačka je pobegla iz džaka –  kaže Dikinson. – Pridružujem se Heavy Metal Truants da pomognem u prikupljanju novca za ove herojske dečje dobrotvorne organizacije. Nema nijednog dobrog razloga zašto i vi ne možete da se prijavite!

Heavy Metal Truants
Heavy Metal Truants

– Pozivam sve fanove, bendove i ljude koji rade iza kulisa da mi se pridruže na virtuelnom putu. Svaka novčana jedinica računa se za ove dobrotvorne organizacije koje su teško pogođene pandemijom, pa bez obzira na to koliko mnogo, ili koliko malo možete, pridružite nam se i učinićete razliku u životu nekog deteta. Registrujte se danas!

Ako želite da vozite sa Dikinsonom, prijavite se ovde.

Heavy Metal Truants su 2012. godine osnovali menadžer kompanije Iron Maiden Rod Smolvud i bivši glavni urednik časopisa Metal Hammer Aleksandar Milas. Headlineri festival Download 2022. godine biće Iron Maiden, Kiss i Biffy Clyro.

HL/Izvor: loudersound.com

Previous post

ABBA ima nove pesme, ali na turneju ipak šalju - svoje holograme

Next post

Weezer video singlom odali počast Džonu Stajnbeku, Orvelu, Tolkinu, Virdžniji Vulf...

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *