Home»Muzika»ABBA ima nove pesme, ali na turneju ipak šalju – svoje holograme

ABBA ima nove pesme, ali na turneju ipak šalju – svoje holograme

4
Shares
Pinterest Google+
ABBA/Photo: facebook@ABBA
ABBA/Photo: [email protected]

Popularna švedska gupa ABBA se posle 35 godina pauze konačno vraća na muzičku scenu. Oni se vraćaju sa pet novih pesama, a planiraju da održe turneju koja je drugačija od onoga na šta je publika navikla.

Grupa je prvi put najavila turneju “ABBAtars” 2017. godine, a trebalo je da počne 2019. godine.

Pre tri godine su otkrili da su počeli snimanje novih pesama i njihovo izdavanje je bilo najavljeno za 2019. godinu, ali je došlo do odlaganja. U novom intervjuu za Times, tekstopisac Bjorn Ulvaeus je izjavio da će se hologramska turneja konačno održati iduće godine i da će izvesti pet novih pesama.

DA LI ZNATE ŠTA JE IMAJU ZAJEDNIČKO ABBA I QUEEN? ČUDNA SLUČAJNOST (AKO SLUČAJNOSTI POSTOJE), DOGODILA SE PRE TAČNO 45 GODINA

Na turneji će biti prisutni hologrami svih članova grupe, za koje je Ulvaeus rekao da su nastali fotografisanjem pevača iz svih uglova.

– Pravili smo grimase pred kamerama. Nacrtali su nam tačkice na licima i izmerili glave – kazao je.

Iako je Ulvaeus izjavio da im je bilo drago što su se vratili u studio, niko od njih nije želeo da ide na turneju.

– Zapravo nikada nismo bili željni turneje. Imali smo desetogodišnju karijeru i od toga smo putovali samo oko šest meseci – kazao je on.

ABBA JEDNU SVOJU PESMU NIKADA NIJE IZVELA UŽIVO… JER POBEDNIK, ČESTO, NE UZIMA BAŠ SVE…

Na pitanje da li se njihova muzika na neki način promenila, rekao je da su glasovi Anete Fältskog i Ani-Frid Lingstad možda otprilike jedan ton niži, ali da i dalje zvuče kao prava ABBA.

Takođe, otkriveni su nazivi dve pesme: “I Still Have Faith In You” i “Don’t Shut Me Down”. Jedna je snimljena u plesnom pop stilu, dok je druga sporija.

Previous post

67/68. Martovski festival: Omaž Zdravku i Ranki Velimirović 22. aprila u Velikoj sali Doma omladine

Next post

Brus Dikinson vozi virtuelni bajs do Download festivala u humanitarnoj akciji Heavy Metal Truants... Ako ste u formi, možete i vi

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *