Home»Muzika»Matilda i Lado objavili novi singl… Poslušajte “Sink to Me” riječko-kalifornijskog dua

Matilda i Lado objavili novi singl… Poslušajte “Sink to Me” riječko-kalifornijskog dua

4
Shares
Pinterest Google+
Matilda i Lado/ Photo: youtube.com printscreen
Matilda i Lado/ Photo: youtube.com printscreen

Pesma “Sink to Me” je nova muzička poslastica riječko-kalifornijskog dua koji čine Matilda Krulder i Lado Bartoniček.

Nova pesma je malo progresivnija, zvuk na “prvu loptu” podseća na Depeche Mode, a i vokalno je drukčija od njihove prve zajedničke numere “I Am”.

Glavni vokal ovoga puta je Lado, a Matilda svojim back vokal deonicama daje pesmi fluidnost, uliva se i p(r)omešani teku dalje… 

Za zvuk svih instrumenata zaslužan je Lado, a na bas gitari je i ovaj put uskočio Franjo Jadras iz riječke grupe Father.

Matilda i Lado i ovaj put su pogodili ono nešto, odlično spojili muziku i tekst i predstavili nam još jednu muzičku priču kojom pokazuju da (ovde) nema granica.

Matilda i Lado/ Photo: Ana Bartoniček (promo, Dallas Records)
Matilda i Lado/ Photo: Ana Bartoniček (promo, Dallas Records)

– Imala sam tu sreću upoznati Ladu prošle godine, kad sam ljetovala u Hrvatskoj. Upoznala nas je moja divna Airbnb domaćica. Na jednom zajedničkom druženju Lado je svirao gitaru, imao je melodiju, trebao je tekst i ja sam ga dosta brzo napisala. Tako je nastala naša prva glazbena suradnja “I Am”. Sve smo zapravo odradili brzo i jako smo zadovoljni, zajedno smo napravili prekrasnu pjesmu.
Moj odmor je u međuvremenu završio i vratila sam se u Kaliforniju. Lado mi je poslao divnu melodiju za novu pjesmu, za koju je trebao tekst. Napisala sam ga, no ovaj put je bilo teže raditi jer nismo bili zajedno, ali Lado je na kraju ipak odradio odličan posao, usprkos mojim snimkama u lošim tehničkim uvjetima. 🙂 Napravio je stvrano divnu pjesmu i uzbuđena sam oko njezinog objavljivanja. Bila je to baš zabavna kolaboracija iako nas trenutno dijeli ocean – kaže Matilda o svom zanimljivom letovanju u Hrvatskoj 2020, a Lado je kratko zaključio:
– Slučajni susret koji je pokrenuo nešto novo i lijepo.

Previous post

Godišnja izložba fotografija od 21. aprila u galeriji KC Ribnica

Next post

Izložba fotografija "Novi talas u Beogradu: Paket aranžman (1981-2021)" od 22. aprila na Kalemegdanu

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *