Zvezde serije “X-Files” se fotkale zajedno, fanovi na ivici živaca: Hajde, snimite nastavak, ili se venčajte već jednom…

0
89
Oglasi
THE X-FILES: L-R: Gillian Anderson and David Duchovny in the "This" episode of THE X-FILES airing Wednesday, Jan. 10 (8:00-9:00 PM ET/PT) on FOX. ©2017 Fox Broadcasting Co. Cr: Robert Falconer/FOX
THE X-FILES: L-R: Gillian Anderson and David Duchovny in the “This” episode of THE X-FILES airing Wednesday, Jan. 10 (8:00-9:00 PM ET/PT) on FOX. ©2017 Fox Broadcasting Co. Cr: Robert Falconer/FOX

Zvezde “Dosijea Iks”, Džilijan Anderson i Dejvid Duhovni, fotkali su se za Instagram, zajedno sa njenim psom Stelom. A svaki put kad oni požele da se druže, internet poludi.

Da li znate kako nam se serija “X Files” uvukla pod kožu? Istina je tamo negde…

Glumci koji su se proslavili kao Dejna Skali i Foks Molder u hit seriji “X-Files” družili su sse ovog vikenda, a Džilijan je u opisu fotke na kojoj je dinamični dvojac nasmejan dok maze njenog ljubimca Stelu, napisala: “Stela je danas stekla novog prijatelja”.

Prirodno, fanovi su podivljali pri pogledu na Džilijen i Dejvida zajedno.

“Snimite taj nastavak serije, ili se venčajte već jesnom”, napisao je jedan od njih, a drugi je dodao: “Znali ste da će ova fotka oboriti internet“.

“Jesam li živ? Da li je ovo stvarno?!” našalio se jedan šokirani obožavalac.

Duhovni dao nadu fanovima “X-Files”: Ako Kris Karter hoće nove epizode, hoću i ja

Anderson i Duhovni glumili su zajedno u hit naučno-fantastičnoj seriji kanala Fox od 1993. do 2002. Pored dva igrana filma, dvojac se ponovo okupio i za dve kraće sezone 2016. i 2018. godine.

Iako je njihova fotografija na Instagramu zagolicala maštu, još nije razjašnjeno da li su se sreli zbog posla, jer se čini da ne planiraju da uskoro ponovo sarađuju. Anderson se trenutno priprema da glumi Eleonoru Ruzevelt u TV seriji pod naslovom “Prva dama”, dok je Duhovni u poslednje vreme bio usredsređen na svoju muzičku karijeru.

HL/Izvor: yahoo.com

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime