Legenda kaže da Stiv Džobs nikada nije gasio svoj iPhone… Njegova bivša asistentkinja sada otkrila jedini slučaj kada je bio nedostupan

0
104
Oglasi
Stiv Džobs/Photo: Apple promo
Stiv Džobs/Photo: Apple promo

Stiv Džobs gotovo nikad nije gasio svoj iPhone, tvrdi u svojoj novoj knjizi bivša glavna Džobsova asistentkinja Naz Beheshti. Nekoliko puta se, ipak, govori, dešavalo da je nedostupan. Na taj način se “vraćao u pravi svet”.

– Ubrzo sam otkrila kako izgleda igra za Stiva Džobsa i da je upravo ona bila jedan od glavnih faktora u njegovom uspehu velikog inovatora – napisala je Beheshti.

– Kad god smo ga tražili i kad nismo mogli da ga dobijemo putem telefona, uvek bismo ga našli na jednom mestu – u kancelariji Džonija Ajvia, bivšeg direktora dizajna u Appleu.

Naz Beheshti/Photo: facebook
Naz Beheshti/Photo: facebook

Upravo je u toj kancelariji nastala većina Appleovih proizvoda, a kad god bi Džobs išao do Džonijeve kancelarije, ugasio bi svoj telefon.

– Poludeli bismo tražeći ga i pokušavajući da ga dovučemo na sastanke. Na kraju bismo morali da zovemo Džonija i da ga zamolimo da Stiva odvuče od igračaka. Vreme provedeno s Džonijem, Džobsu je dalo prostor za smeh, maštu, stvaranje i obnovljen osećaj slobode – napisala je u knjizi ona.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime