Pre tačno godinu dana muzičke zvezde okupile su se na “Live Aidu” 21. veka… I svi su verovali da će godinu kasnije sve opet biti normalno. Ali… jbg…

0
92
Oglasi
One World: Together At Home
One World: Together At Home

Pre tačno godinu dana, 18. aprila 2020. godine održan je online koncert “One World: Together At Home”. Reč je o muzičkom i humanitarnom događaju, koji je već pri prvoj najavi prozvan “Live-Aid“ koncertom 21. veka, čiji je cilj bio da se podigne svest o problematici pandemije koja je zahvatila čitav svet, muzikom ga zbliži i pruži nadu, kao i da prikupi finansijska sredstva za rešavanje ovog problema.

The Rolling Stones, Stivi Vonder, Pol Makartni, LIzzo, Elton Džon, Bili Ajliš, The Killers, Sem Smit, Tejlor Svift, Džek Džons… samo su neka od muzičkih imena koja su te subote, 18. aprila pridružila globalnom live-stream događaju “One World: Together At Home”, nastalim u saradnji sa Svetskom zdravstvenom organizacijom i Global Citizen organizacijom.

One World: Together At Home
One World: Together At Home

Live-stream prenos trajao je šest sati, a voditelji su bili Džimi Felon, Džimi Kimel i Stiven Kolbert. Program je mogao da se prati putem TV-prenosa, Twitter, Instagram, Facebook, YouTube i Twitch digitalnih platformi.

I da, svi su verovali da će naredne (ove) godine ponovo moći da se svira normalno, i da se živi normalno. Ali… jbg.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime