Home»Film»Luk Skajvoker i njegov prijatelj, komičar Bert Krajšer, baš se dobro zabavljaju u Srbiji… Sad žele da kupe auto, a preporuku im je dao – Bojsi

Luk Skajvoker i njegov prijatelj, komičar Bert Krajšer, baš se dobro zabavljaju u Srbiji… Sad žele da kupe auto, a preporuku im je dao – Bojsi

5
Shares
Pinterest Google+
Luk Skajvoker i Yugo/Photo: pixabay/printscreen
Luk Skajvoker i Yugo/Photo: pixabay/printscreen

Kao što je poznato, glumac Mark Hamil, koji se proslavio igrajući Luka Skajvokera u serijalu filmova “Ratovi zvezda”, snima komediju “The Machine” u Srbiji. Njegov partner biće Bert Krajšer, prema čijoj istinitoj priči se snima ovo ostvarenje.

Komičar Bert Krajšer je aktivan na društvenim mrežama, a kako je naveo na Tviteru, razmišlja u Srbiji da kupi automobil Međutim, ima dilemu, da li “ladu” ili “juga”?

– Okej – kupiću kola u Srbiji. Šta da uzmem – “ladu” ili “juga”? – upitao se Krajšer na Twitteru.

Stizali su raznorazni predlozi, a jedan savet uputio je i Džon Čalis, koji je igrao Bojsija u “Mućkama”, koji inače dobro poznaje prilike u Srbiji.

– Zašto ne navratiš do salona Bojsi Autos u Beogradu. U dvorištu imam jedan pravi žuti trotočkaš – napisao je Bojsi, aludiravši na čuveni  Reliant Rebel Supervan lll koji su vozili u “Mućkama” Del Boj i Rodni.

Naravno, Bojsi je poslao i vizit kartu.

Inače, radnja filma “The Machine” se bazira se na istinitoj priči Berta Krajšera, kada je komičar boravio u Rusiji kao student. On (Bert Krajšer) se tada susreo sa ljudima iz mafije, a čak je učestvovao u pljačkanju restoran-bara u vozu. Međutim, on je toliko bio pijan, da je sve ovo ispričao policiji.

Previous post

Tejlor Svift "srušila" Beatlese... Het-trik na vrhu top lista za samo 259 dana

Next post

Legenda kaže da Stiv Džobs nikada nije gasio svoj iPhone... Njegova bivša asistentkinja sada otkrila jedini slučaj kada je bio nedostupan

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *