Home»Kultura»“Niko kao moj Beograd”… Online izložba fotografija u organizaciji KC Čukarica

“Niko kao moj Beograd”… Online izložba fotografija u organizaciji KC Čukarica

4
Shares
Pinterest Google+

Dane Beograda Kulturni centar Čukarica obeležava onlajn izložbom fotografija koje su pristigle na konkurs “Niko kao moj Beograd“.

Na izložbi će biti prikazano 237 fotografija, od 35 autora, koje su pristigle na pomenuti konkurs u periodu od 15. marta do 15. aprila.

– Ovom prilikom se zahvaljujemo svima koji su poslali fotografije i tako dali svoj doprinos u promociji svega onoga što Beograd čini svetskom metropolom i gradom koji nikako ne treba zaobići na svojim proputovanjima. Molimo posetioce Facebook i Instagram stranice KC Čukarica da pažljivo pogledaju izložbu i daju lajk fotografijama koje im se najviše dopadaju – poručili su iz KC Čukarica.

Fotografija koja bude imala najviše lajkova osvojiće treće mesto na konkursu, dok će o prvom i drugom mestu odlučivati stručni žiri u sastavu: Asja Nikolić (fotograf), Momor Dragićević (fotograf, predsednik Centra za foto talente) i Ivana Zonjić (urednik programa KC Čukarica).

Nagrade će biti dodeljene na muzičko-scenskom događaju “Niko kao moj Beograd” koji će biti održan aprila u 12:00 časova u Kulturnom centru Čukarica.

Previous post

Mister Hajd novim video singlom poručuje - "Složi me u osmeh"

Next post

Povratak "Beogradskog proleća"... Šest decenija posle prvog festivala, zabavna muzika se vraća na mesto odakle je sve krenulo

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *