Droga je uzela sve što sam voleo… Bobi Braun progovorio o smrti sina Bobija Juniora, ćerke Bobi Kristine i svoje najveće ljubavi Vitni Hjuston

0
231
Bobi Braun/Photo: Gacebook printsvreen
Bobi Braun/Photo: Gacebook printsvreen

Prošlog meseca otkriveno je da je Bobi Junior, sin Bobija Brauna, umro od smrtonosne mešavine narkotika.

Na obdukciji je utvrđeno da je u krvi imao alkohol, kokain i fentanil. Njegova smrt, 20. novembra 2020. godine, vodi se kao slučajna. Imao je samo 28 godina.

Bobi Braun je pre nekoliko dana, u emisiji “Red Table Talk” rekao da njegov sin nije bio narkoman, već da je eksperimentirao s različitim stvarima.

– Nije bio zavisnik od narkotika, kao ja nekad. Ja sam bio zavisnik. On je bio mladić koji je isprobavao pogrešne stvari i to ga je odvelo u smrt – rekao je.

Braun je objasnio i zbog čega oseća krivicu za smrt svog naslednika.

– Znam da sam ja svašta radio kao mlađi i svestan sam da je to odigralo ulogu u tome da moj sin odluči da eksperimentiše – rekao je Braun.

Pevač je zatim pomenuo i ćerku Bobi Kristin Braun, koja je preminula 2015. godine, takođe zbog predoziranja. Njeno beživotno telo pronađeno je u kadi.

Bibi Kristina Braun/Photo: wikipedia.org
Bobi Kristina Braun/Photo: wikipedia.org

– Gubitak Bobija je bio neočekivan, isto kao i gubitak Bobi Kristin. Samo nekoliko dana pre toga smo bili zajedno u studiju – rekao je.

Braun je takođe otkrio kako je njegova veza s Vitni Hjuston stradala zbog korišećnja droge.

– Prekomerno smo se opijali, drogirali smo se. Stalno smo se svađali, a voleli smo se još više – objasnio je Bobi.

Vitni Hjuston/Photo: facebook@@WhitneyHouston/Randee St Nicholas
Vitni Hjuston/Photo: facebook@@WhitneyHouston/Randee St Nicholas

Iako je priznao da je njihova veza postala ‘katastrofalna’, rekao je da je ‘njihova ljubav bila jaka jedno za drugo, pokazivali su je jedno drugom uvek iznova, iznova i iznova’.

– Ceo taj život nas je usisao kao vrtlog, a to nije bilo vezano za naša osećanja. Ljubav je uvek bila tu – ispričao je.

Vitni Hjuston umrla u 48. godini, 11. februara 2012 godine. Ona je pronađena u kadi hotelskog apartmana 434 “Beverli Hilton” hotela, utopljena i bez svesti. Kao neposredan uzrok smrti navedeno je slučajno davljenje. 22. marta 2012. kancelarija okružnog mrtvozornika Los Anđelesa kao uzrok smrti navela je davljenje kao posledicu srčane bolesti i upotrebe kokaina

An Urgent Warning from Bobby BrownBobby Brown, Grammy winner and “Bad Boy of R&B”, comes to the Table with his wife Alicia to open up about his addictions, controversies that have followed him for decades and the tragic death of his son Bobby Brown Jr. Also, Bobby reveals who he thinks is responsible for the deaths of ex-wife Whitney Houston and his daughter Bobbi Kristina Brown.

Posted by Red Table Talk on Monday, 12 April 2021

HL/Izvor: floridanewstimes.com

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime