Home»Muzika»Stižu novi live album i film grupe New Order “Education Entertainment Recreation”

Stižu novi live album i film grupe New Order “Education Entertainment Recreation”

5
Shares
Pinterest Google+
New Order/Photo: YouTube printscreen
New Order/Photo: YouTube printscreen

“Education Entertainment Recreation (Live at Alexandra Palace)” biće objavljen 7. maja u raznim formatima: 2CD audio, 2CD audio plus film na BluRayu i trostruki vinil LP. Takođe će biti dostupan i limitirani komplet boksova koji sadrži sve formate s knjigama i umetničkim grafikama.

Kao najavu ovog izdanja New Order su objavili video s izvedbom pesme “The Perfect Kiss” s novog albuma i filma.

– Svi smo nedavno prošli teška vremena, ali stvari se sada polako otvaraju i jedva čekamo da se vratimo svirkama uživo – rekli su tim povodom.

Samo za hardcore fanove Joy Division i New Order… Otkrijte neverovatnu priču o ova dva benda uz novu podcast seriju

Album i film snimljeni su na njihovom koncertu 2018. u londonskoj  Alexandra Palace što je ujedno bio i njihov jedini nastup te godine, a trajao je dva sata i 20 minuta tokom kojih su izvodili svoje najveće hitove, pesme sa poslednjeg albuma “Music Complete” kao i pesme grupe Joy Division.

– Uvek uživamo u našim koncertima, ali taj show u Alexandra Palace bio je poseban – izjavili su članovi grupe New Order za NME. – Publika je bila neverovatna te noći, kao što vidite iz reakcije kad smo započeli ‘Perfect Kiss’. Svi smo nedavno prošli teška vremena, ali stvari se polako otvaraju i jedva čekamo da se vratimo svirkama uživo. Ne postoji baš ništa poput osećaja kada ste na pozornici i povezujete se s brojnom publikom, a mi se stvarno radujemo sledećem velikom showu u Manchester Heaton Parku ovog septembra.

HL/Izvor:nacional.hr

Previous post

Šarena pojava predstvlja singl "Ravnoteža" i najavljuje debi album

Next post

Uručena priznanja Kolarčeve zadužbine Veljku Brboriću, Ljubiši Jovanoviću i Jeleni Ilić

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published.