Home»Muzika»Greta Van Fleet objavila drugi album, Džoš poručio hejterima: Samo nastavite da nas pljujete iz maminog podruma, baš se radujemo tome

Greta Van Fleet objavila drugi album, Džoš poručio hejterima: Samo nastavite da nas pljujete iz maminog podruma, baš se radujemo tome

5
Shares
Pinterest Google+
Greta Van Fleet/Photo: facebook@gretavanfleet
Greta Van Fleet/Photo: [email protected]

Frontmen Grete Van Fleet Džoš Kiska prkosno je odgovorio kritičarima benda, rekavši da su neki “besni što uopšte radimo nešto”.

Otkako su rokeri iz Frankenmuta pojavili na sceni 2017. godine sa svojim hvaljenim EP izdanjima ‘Black Smoke Rising’ i ‘From the Fire’, Greta Van Fleet muku muči s poređenjima sa Led Zeppelin.

I sam Robert Plant se u aprilu 2018. našalio da je Džoš Kiska “pozajmio glas od nekoga koga vrlo dobro poznajem”, a godinu dana kasnije prog roker Stiven Vilson divljao je na Gretu Van Fleet nazivajući ih “strašnim” i “poput dečije verzije benda Led Zeppelin”.

Kiska je 2019. pozvao da se konačno zaustavi trend poređenja sa Led Zep, rekavši:

– Da, čujemo sličnost… To je jedan od naših uticaja. Ali u ovom trenutku to je kao: “U redu, to smo prepoznali. Idemo dalje”.

Uoči objavljivanja drugog studijskog albuma Grete Van Fleet “The Battle at Garden’s Gate” u petak (16. aprila), Džoš Kiska je za The Guardian odgovorio na kritike benda.

– Puno je podsmeha i očekujem da će ih biti još. U stvari, radujem se tome.

EKSKLUZIVNO… GRETA VAN FLEET ZA HEADLINER: Mediji nas zovu “spasiocima rokenrola”, a mi samo sviramo ono što volimo…

Upitan hejterima, on je dodao:

– Neki ljudi pišu svoje članke u podrumu svoje majke i ljuti se što uopšte nešto radimo. Ako je vaša karijera da piše negativne stvari o ljudima, mislim da imate i nešto pametnije da radite – rekao je i dodao: – Ako nekome ispustite zapaljeni azot u krilo, mislim da će primetiti. To je znak da smo učinili nešto da na neki način uzbudimo ljude. Nek se j… oni koji nas prozivaju. Mi ovo radimo dobro.

Neke od novih pesama možete da čujete ovde:

HL/Izvor: planetradio.co.uk

Previous post

Uručena priznanja Kolarčeve zadužbine Veljku Brboriću, Ljubiši Jovanoviću i Jeleni Ilić

Next post

Skrillex ... Jedan od najmoćnijih nastupa sa Petrovaradinske tvrđave 17. aprila na Exit TV

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *