Home»Muzika»Serija za prave metalce… Stiže “Heavy Metal Hitchhiker”

Serija za prave metalce… Stiže “Heavy Metal Hitchhiker”

5
Shares
Pinterest Google+
Heavy Metal Hitchhiker/Photo: YouTube printscreen
Heavy Metal Hitchhiker/Photo: YouTube printscreen

Banger Films najavili su “Heavy Metal Hitchhiker”, originalnu humorističku web seriju od osam epizoda koju proizvodi njihova digitalna divizija BangerTV.

Seriju potpisuje Mark Ričardeli (“Shredders Of Metal”, “Protest The Hero: Of Own Volition”), a glumi komičar Geret Džejmison, a muzika koja će se naći u njoj je potiče od bendova kao što su Power Trip, Carcass, Municipal Waste, Earthless and Possessed, Exciter, Ken Mode, Protest the hero, Cancer Bats, Mount Cyanide, Sarin i Smoulder.

LEGENDE HEAVY METALA POSTAJU JUNACI DC STRIPOVA… PRVI JE, NARAVNO, OZI…

Ova komična humoristička serija prati jedab dan u životu Miča, radnika na benzinskoj pumpi koji voli metal i nailazi na napuštenu gitaru koja pripada njegovom omiljenom bendu RAGR. Mič shvata da mora da krene stopama njegovog oca koji je bio rodie i da vrati gitaru bendu na vreme za njihov veliki koncert. Bez novca ili automobila, njegova jedina opcija je stopiranje. Ima 10 sati da pređe 247 kilometara da ispuni svoju sudbinu.

“Heavy Metal Hitchhiker” premijerno će biti prikazan 20. aprila na YouTube kanalu BangerTV.

Izvršni producent serije je Sem Dan, suosnivač Banger Filmsa, nagrađivani reditelj i globalni ambasador heavy metal zajednice.

– Ovo je novo poglavlje za BangerTV. Metalci će oduševiti ovom serijom – objasnio je Dan. – Džem je prepun smeha i ubistvebih melodija nekih neverovatnih bendova. Ponosan sam na ovu seriju. Nije samo za metalce, mislim da će svi uživati.

Previous post

"Istorijska" transformacija Monike Beluči... ovakvu je stvarno nikad nismo videli

Next post

"Rodio" se novi Hari Poter? J.K. Rouling se vratila pisanju knjiga za decu

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *