Home»Muzika»Pevačica Nightwisha se oglasila posle operacije: Biću spremna za naše koncerte krajem maja…

Pevačica Nightwisha se oglasila posle operacije: Biću spremna za naše koncerte krajem maja…

4
Shares
Pinterest Google+
Flor Jansen/Photo: YouTube printscreen
Flor Jansen/Photo: YouTube printscreen

Flor Jansen iz benda Nightwish oporavlja se posle operacije žučne kese.

Pevačica holandskog porekla, koja boravi u Švedskoj sa suprugom, bubnjarom Sabatona Hanesom Van Dalom, otkrila je svoje zdravstveno stanje u objavi na društvenim mrežama.

Odluka koja je iznenadila sve… Marko Hietala napustio Nightwish

Podelila je fotografiju na kojoj uživa na suncu i okružena drvećem, a napisala je: “Imala sam slučaj da me bolest pogodi… iako slika možda sugeriše da je sve “breskvasto”. Treba zadržati pozitivan duh, sunce na mom licu, život je dobar! Ali ponekad pun izazova…”.

“Bila sam u bolnici prošle nedelje. U Finskoj, gde sam otišla da probam sa svojom dragom braćom iz Nightwisha za naše virtuelne koncerte sledećeg meseca. Tako je neverovatno sjajno videti ih nakon toliko vremena (više od godinu dana!).

Posle prvog dana probe probudila sam se s jakim bolovima u stomaku i zaključila da to nije normalno. Ispostavilo se da sam imala bolove zbog ogromne količine kamenca u žuči i pankreatitisa. Trebalo je ukloniti žučnu kesu, ali zbog pankreatitisa to nisu mogli da učine odjednom. Dan kasnije izvadili su mi 15 kamenova! Empu me od sada zove “kamena henge”.

Moje putovanje pretvorilo je u nešto sasvim drugo. Ali, najzahvalnija sam na neverovatnoj brizi koju sam dobila u bolnici! I na svoj ljubavi i podršci mog benda, prijatelja i porodice! I zahvalna svom telu koje je ovo podnelo jako dobro!

Moraću da se oporavljam još nekoliko nedelja, ali radujem se virtuelnim koncertima! A i proleće je pred našim vratima”.

I had a case of Murphy’s Law hitting me….😢

even though the picture might suggest it’s all peachy. That’s to keep a…

Posted by Floor Jansen on Wednesday, April 14, 2021

Jansen je debitovala uživo kao frontwoman Nightwisha 1. oktobra 2012. u na koncertu u Sijetlu, posle iznenadnog odlaska Anete Olson koja je u bendu bila pet godina Zvaničnose pridružila bendu 2013. godine i debitovala na albumu “ndless Forms Most Beautiful“ 2015. godine.

Deveti studijski album Nightwisha “Human.: II: Nature” objavljen je u aprilu 2020. godine putem Nuclear Blasta. Interaktivni koncertni doživljaj “Veče sa Nightwishom u virtuelnom svetu“ zakazan je za petak, 28. maj i subotu, 29. maj 2021. godine.

HL/Izvor: blabbermouth.net

Previous post

Šta će ostati na kraju ovog lova u mutnom...? Beogradski sindikat objavio novu pesmu i spot "Dan po dan"

Next post

Odložena repriza predstave "Grand Hotel" zakazana za 16. april

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *