Mark Ronson vodi dokumentarnu seriju “Watch the Sound”, prvi gost mu je Morgan Nevil

0
62
Oglasi
Mark Ronson/Photo: facebook@Mark Ronson
Mark Ronson/Photo: facebook@Mark Ronson

Mark Ronson će se uskoro predstaviti kao voditelj nove dokumentarne serije za Apple TV +, pod nazivom “Watch the Sound with Mark Ronson”.

Šestodelna serija ispitivaće “stvaranje zvuka i revolucionarnu tehnologiju koja je oblikovala muziku kakvu poznajemo”, navodi se u saopštenju za medije. Prva epizoda biće emitovana na streaming platformi 30. jula i ugostiće Oskarom nagrađenog producenta Morgana Nevila.

U svakoj epizodi Ronson će otkriti neispričane priče o muzičkom stvaralaštvu i radu na produkciji koju producenti i muzički umetnici istražuju kako bi pronašli savršeni zvuk. Emisija će biti svojevrsni presek umjetnosti i tehnologije u muzici, a sadržavće intervjue s Polom Makartnijem, Dejvom Grolom, Ad-Rockom i Majkom D iz Beastie Boysa, Charli XCX-om i drugima. Ronson će pri tom stvoriti jedinstveno autorsko delo na kraju svake epizode, koristeći svu dostupnu tehnologiju i tehnike.

THERE’S NO BUSINESS LIKE CHURCH BUSINESS… DA LI ZNATE DA ENGLESKA CRKVA ZARAĐUJE KADA SLUŠATE NEKE PESME BIJONSE, RIJANE, DŽASTINA TIMBERLEJKA…

Prošle godine Mark Ronson je objavio  novi demo pod nazivom “Pesma za Bonda koja to nikada nije bila”. Ronson je podijelio i pesmu na novoj kompilaciji koju je nazvao “Good Music 2020”, koja je objavljena na Bandcampu samo jedan dan. Kompilacija je navedena kao “Razni izvođači koji rade na sprečavanju kolapsa američke demokratije” i na njoj se nalaze pesme koje izvode brojni muzičari kao što su: Dejvid Birn, Pearl Jam, Phoenix, Yoko Ono’s Plastic Ono Band, Arcade Fire, Yeah Yeah Yeahs itd.

HL/Izvor: nacional.hr

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime