Žitije Brajanovo… Stiže autobiografija pevača grupe AC/DC Brajana Džonsona

0
119
Brajan Džonson/Photo: YouTube printscreen
Brajan Džonson/Photo: YouTube printscreen

Frontmen AC/DC Brajan Džonson objaviće uskoro svoju autobiografiju pod nazivom “The Lives of Brian”.

Džonson se vratio u grupu AC/DC kao glavni vokal na njihovom novom albumu objavljenom u novembru prošle godine ‘Power Up’, koji je bio njihov prvi album od 2014. godine i albuma ‘Rock Or Bust’. Džonson je trenutno fokusiran na svoje memoare ‘The Lives of Brian’ koji bi u prodaji trebalo da se pojave 26. oktobra u izdanju Penguin Books Ltd.

– Imao sam duge noći i sjajne noći, loše dane i puno dobrih dana. Prošao sam put od pevača u horu do rock’n’rolla, a sada sam i napisao “krvavu” knjigu o tome – ispričao je Džonson o autobiografiji nazivajući je jednom od najzabavnijih priča u istoriji rock’n’rolla. “The Lives of Brian” pokriva Džonsonovo detinjstvo, odrastanje u Danstonu, gde je od pjevača u horu postao rok pevač, nakon što je na televiziji gledao nastup Litl Ričarda. U opisu knjige još piše:

Angus Jang prvi put otkrio šta je Bon Skot stvano mislio o Brajanu Džonsonu… i šta sa tim ima napad slepog creva

“Više od deset godina je Džonson pokušavao da ostaviti trag s nizom bendova. Pojavio se na vrhu Top of the Pops, obišao Australiju, ali ipak taj pravi trenutak nikako da dođe. Tada je pozvan u London na audiciju od jednog od najvećih svetskih rock bendova. AC/DC su bili bend u krizi posle tragične smrti njihovog glavnog pevača Bona Skota, ali dolaskom Brajana Džonsona snimiće svoje remek-delo ‘Back in Black’. Album koji je postao najprodavaniji rock album svih vremena. Sledeća turneja odigrala se u prepunim arenama. Brzo je prihvaćen od fanova benda”.

Pre 40 godina Brajan Džonson stao je pred mikrofon AC/DC… Ipak, za neke fanove uvek je ostao samo zamena za Bona Skota

“Ali ta priča ima i nagli preokret. 2016. godine Brajan je bio prisiljen da napusti bend nakon što mu je dijagnostifikovan gubitak sluha, da bi se trijumfalno vratio u bend koji je voleo izdavanjem novog albuma ‘Power Up’ 2020. Bio je to tobogan života toekom kojeg je Brajan čvrsto držao noge na zemlji, nikad ne gubeći kontakt sa svojim korenima”, piše u opisu predstojeće autobiografije Brajan Džonsona ‘The Lives of Brian’.

HL/Izvor: nacional.hr

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime