Rob Halford pozvao heavy metal fanove da se što pre vakcinišu: Učinite to, Judas Priest je spreman da izađe na scenu za vas…

0
77
Rob Halford/Photo: facebook@@robhalfordlegacy
Rob Halford/Photo: facebook@@robhalfordlegacy

Rob Halford, pevač heavy metal grupe Judas Priesta, pozivao je ljubitelje heavy metala da što pre prime vakcinu protiv korona virusa jer želi da se vrati “neverovatnim vibracijama i osećajima” koje donose koncerti.

Halfrod se na svom instragram profilu obratio svojim fanovima. “Pozdrav svima. Ovde vaš metalni bog Rob Halford iz grupe Judas Priest i upućuje masovni uzvik zahvale našoj heavy metal zajednici što je učinila pravu stvar nabavivši spasonosnu vakcinu koje će na kraju iskoreniti COVID-19 širom sveta. Jedna stvar s kojom smo ponosni u metalu je da ne stojimo zajedno ujedinjeni samo zbog svoje muzike, već i jedni zbog drugih. Zdrav razum kaže da primanjem vakcine otvaramo jedno od najvažnijih područja koja smo tako očajno propustili, a to je rame uz rame, rogovi u klubovima, pozorištima, arenama i festivalima na kojima smo oni ko jesmo i za šta živimo opipljivi i stvarni s bendovima koje volimo. Pa vratimo te neverovatne vibracije i osećaje malo brže. Pozivam sve koji se još nisu vakcinisali da to i urade. Judas Priest i svi bendovi svugde su spremni za nastupe uživo za naše fanove”.

Halford je svoju poruku završio deljenjem adrese dobrotvornog udruženja Made To Save, koja radi na tome da zajednicama koje je najteže pogodila pandemija omogući pristup vakcinama.

Izvor: nacional.hr

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime