Home»Muzika»Upoznajte Anabel… Mlada Čehinja je nova zvezda evropske muzičke scene

Upoznajte Anabel… Mlada Čehinja je nova zvezda evropske muzičke scene

4
Shares
Pinterest Google+
Annabelle. Medicine, cover
Annabelle. Medicine, cover

22-godišnja muuzičarka Anabel novo je ime evropske muzičke scene, i s nekolicinom tek objavljenih singlova polako osvaja radijske i digitalne liste svoje rodne Češke, ali i ostatka Evrope. Jedan od takvih je upravo “Medicine”, za koju nje upravo stigao i atraktivan i neobičan video spot.

– Ova pesma opisuje čežnju za prijateljstvom i domom. Protekla godina sve nas je ostavila bez teksta, bila je potpuno neočekivana i upravo sam te osećaje prenela u ovu pesmu – otkriva Anabel, koja je ujedno i autorka teksta i muzike. Za produkciju pesme se pobrinuo cenjeni češki producent Dobrin Mitčev, dok video spot redateljski potpisuje mladi češki umetnik Ales Valtr.

Poreklom iz Praga, Anabel je proteklih nekoliko godina provela u Londonu studirajući uziku i skupljajući iskustvo nastupajući u lokalnim koncertnim prostorima. Pri povratku u rodni Prag, započela je da stvara sopstvenu muziku. Kao prvi singl predstavila je pesmu “Dadae”, a zatim i “Anxiety“, kao i suradnju s producentom fiedlerski u njegovoj pesmi “Roles”.

Evo kako zvuči Anabel u pesmu “Medicine”:

Previous post

Toni Ajomi fanovima Black Sabbatha pripremio specijalno iznenađenje za Record Store Day...

Next post

Muzičko osveženje stiže iz Zagreba... Zovu se Munchmen i njhova prva dva singla su jako zanimljiva

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *