Home»Kult»Srećnik… Juvelir iz Birmingema vozi žuti kombi iz “Mućki” – platio ga je masno, sirena se zaglavljuje, kulja crni dim, ali on ne skida osmeh s lica

Srećnik… Juvelir iz Birmingema vozi žuti kombi iz “Mućki” – platio ga je masno, sirena se zaglavljuje, kulja crni dim, ali on ne skida osmeh s lica

4
Shares
Pinterest Google+
Dejl Bidl i njegov Reliant Rebel Supervan lll /Photo: printscreen
Dejl Bidl i njegov Reliant Rebel Supervan lll /Photo: printscreen

Juvelir i trgovac zlatom i obožavalac “Mućki” istresao je 38.000 funti za čuveni žuti kombi na tri točka Del Boja i Rodnija.

32-godišnji Dejl Bidl ugrabio je kultni kombi koji je bio jedan od šest iz flote korišćene tokom 22 godine prikazivanja kultne serije.

LUDILO UZIMA MAHA… ZABRANJUJU “MUĆKE” ZBOG “POLITIČKE NEKOREKTNOSTI”?

“Trgovac na točkovima”, kako sebe voli da zove, koristi kombi za putovanja i odlazak do svog posla u zlatari i parkira ga ispred svoje radnje u birmingemskoj Jewellery Quarter.

– Ljulja se ludo kad kamion prođe, crni dim izlazi pozadi, sirena pišti kad pređe preko rupe i ne može da se vrati u prvobitni položaj, pa moram malo da je zveknem – inače ide kao iz snova – kaže Bidl

Dejl Bidl i njegov Reliant Rebel Supervan lll /Photo: printscreen
Dejl Bidl i njegov Reliant Rebel Supervan lll /Photo: printscreen

Dejl Bidl (32) iz Bullion Rooma u birmingemskoj četvrti juvelirnica izdvojio je na aukciji 38.000 funti da bi kupio originalni Reliant Rebel Supervan lll iz hit britanske TV serije “Mućke”.

– Video sam oglas za aukciju i ja i moj otac smo se počeli da se smejemo prisećajući se “Mućki” – rekao je.  – Sećam se serije vrlo rado, kao i mnogi ljudi. Još uvek gledamo kada su reprize na televiziji. Oduvek sam želeo da posedujem trotočkaš. Posedovanje Del Bojevog trotočkaša je ostvarenje sna. Onaj koji sam kupio bio je u šestoj epizodi pete sezone nosi naslov “Bolest i bogatstvo” i emitovana je 1989. godine – rekao je Bidl i dodao:

ZA NJEGA JE “THIS TIME NEXT YEAR…” POSTALO STVARNOST: DEL BOJ I DAN DANAS ZARAĐUJE MILION DOLARA GODIŠNJE

– Parkirao sam ga ispred svoje radnje iz šale, ali gomila ljudi je počela da ga fotografiše. Izašao sam s kutijoom za dobrotvorne priloge i za sat i po prikupio oko 300 funti koje sam donirao Dečjoj bolnici.

HL/Izvor: aol.co.uk

Previous post

Sudbina je čudo... Dejv Grol upoznao idola iz svog detinjstva - u školi svoje ćerke

Next post

Više nije šala, The Rock u Beloj kući... Čak 46 posto Amerikanaca glasalo bi za Dvejna Džonsona ako se kandiduje za predsednika

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *