Home»Muzika»Muzičko osveženje stiže iz Zagreba… Zovu se Munchmen i njhova prva dva singla su jako zanimljiva

Muzičko osveženje stiže iz Zagreba… Zovu se Munchmen i njhova prva dva singla su jako zanimljiva

4
Shares
Pinterest Google+
Munchmen/Photo: Munchmen promo
Munchmen/Photo: Munchmen promo

Tek su krenuli, a već imaju dva sjajna singla. Zagrebački bend Munchmen predstavio je pesmu “Minor Groove” za koju je snimljen i spot i singl “Together” i odmah pokazao da na njih itekako može da se računa u narednom periodu.

Munchman se “rodio” iz zagrebačkih garaža, posle dugogodišnje potrage za pravom ekipom. Kako kažu, sviranjem, improvizacijom i međusobnim upoznavanjem kroz muziku, nastao je “jureći voz” inspirisan kombinacijom više žanrova kao što su jazz, grunge, pop, indie i blues.

Za svoj prvi EP Munchmen su snimili četiri pesme. Premijerom na emisiji Glazbeni Kurikulum Borisa Jokića na YammatFM, Munchmen su predstavili svoj prvi singl, pesmu “Together”, blues-rock numeru inspirisanu grungeom 90-ih, a nedavno i drugi singl, pesmu “Minor Groove”, za koju su u suradnji sa IAM FILM PRODUCTIONS snimili spot. Pesma je potpuno drugačijeg karaktera i stila, uz pomoć Mate Ponjevića sa svojim velikim doprinosom u muzičkom aranžmanu, svojim funk-hip hop groovom u uvek pozitivnom duhu govori o nastanku Munchmena i njegovom pogledu na muzičku scenu i budućnost.

Upamtite ovo ime. Za Munchmen tek dolaze dobre stvari…

Previous post

Upoznajte Anabel... Mlada Čehinja je nova zvezda evropske muzičke scene

Next post

"Semov sin" nije bio usamljeni ubica... Netflixov serijal "Sons Of Sam: A Descent Into Darkness" menja istoriju?

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *