Home»Muzika»Homeland»El Pre3idente ima novi singl, buntovnički “Neću nikada”

El Pre3idente ima novi singl, buntovnički “Neću nikada”

4
Shares
Pinterest Google+
El Pre3idente/Pooto: printscreen
El Pre3idente/Pooto: printscreen

Mladenovački hard core rap bend El Pre3idente objavio je novu pesmu i spot “Neću nikada”. Pesma je, naravno, buntovnička je kao što su bile i sve dosadašnje ovog benda.

El Pre3idente je nastao 2017. godine odmah posle predsedničkih izbora u kojima je učestvovao frontmen grupe Luka Maksimović pod pseudonimom Ljubiša Preletačević Beli i osvojio treće mesto sa čuvenih 10%. Upravo je alter ego Luke Maksimovića bio povod za stvaranje benda pod imenom El Pre3idente.

Bend svira hard core rap muziku koja podseća na bendove iz devedesetih i dvehiljaditih kada se slušao nešto tvrđi zvuk. Muzika je zasnovana na jakim kritičkim tekstovima, koji se odnose na društvo, sistem i politiku zemlje iz koje bend dolazi.

Bend za sada ima nekoliko snimljenih singlova i dva spota.

– Nadamo se da će proći ovo ludilo da dođete na naš nastup da osetite energiju kakvu niste nikad osetili! – napisali su u opisu nove pesme.

Sadašnji sastav čine najkvalitetniji muzičari iz Mladenovca i Topole. Frontmen i osnivač je Luka Maksimović, drugi vokal Miljan Milosavljević, bas gitara Milan Đorđević, ritam gitara Dragan Mladenović, solo gitara Nenad Vještica i bubnjar Dimitrije Spremo.

Previous post

Preminuo čuveni srpski muzičar i kompozitor Zoran Simjanović

Next post

Premijera... Kruševačko Tajno društvo objavilo video singl "Ko si ti?"

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *