Home»Muzika»Rodžer Voters najavio turneju “This Is Not a Drill” za 2022:  Ovo je možda moje poslednje “Ura!”…

Rodžer Voters najavio turneju “This Is Not a Drill” za 2022:  Ovo je možda moje poslednje “Ura!”…

4
Shares
Pinterest Google+
Rodžer Voters/Photo: Facebook@rogerwaters
Rodžer Voters/Photo: [email protected]

Rodžer Voters objavio je da je njegova turneja “This Is Not A Drill” prebačena za leto 2022. – i nagovestio da bi ona lako mogla biti njegovo “last hurra” ili barem “first farewell tour!”.

Znamo da su njegovi nastupi mnogo više od običnih koncerata, pa je razumljivo zašto vremešni muzičar nagoveštava da će ova turneje (a one kod njega traju i po tri godine), mogla biti njegova poslednja. U izjavi za štampu rekao je:

– “This Is Not A Drill” je revolucionarna nova rock and roll / kinematografska ekstravaganca. To je optužnica korporativne distopije u kojoj se svi borimo za opstanak, ali i poziv na akciju da VOLIMO, ZAŠTITIMO I DELIMO naš dragoceni i nesigurni dom – planetu. Novi koncept uključuje desetak sjajnih pjesama iz PINK FLOYD zlatne ere uz nekoliko novih. Reči i muzika, isti pisac, isto srce, ista duša, isti čovek. Može biti moje poslednje ura! Vau! Moja prva oproštajna turneja! Ne propustite! Love R.  

DA LI ZNATE PRAVI RAZLOG ZBOG KOJEG JE RODŽER VOTERS NAPUSTIO PINK FLOYD?

U video najavi, suosnivač Pink Floyda rekao je da “stojimo na provaliji i treba nam samo najmanje podsticaj i svi ćemo biti jučerašnja vest. Ovo nije vežba; ovo ja vičem sa svog krova, nadajući se da ćete i svi vi vikati sa svojih krovova i da ćemo svi početi da se ponašamo kao jedan i zaustavimo ovo ludilo”.

“This is Not a Drill” je najavljena od jula do oktobra 2022. godine u 36 gradova u SAD. Tako je počinjao i prethodne turneje, a potom bi pakovao kofere i u drugom delu turneje posećivao Evropu. Nadamo se da će tako biti i ovog puta.

HL/Izvor: mulj.net

Previous post

"How I Met Your Mother"... Istinita priča o cameo ulozi Keti Peri u kultnoj seriji

Next post

Sudbina je čudo... Dejv Grol upoznao idola iz svog detinjstva - u školi svoje ćerke

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *